40 körüli férfiak! Mit csinálnatok másképp mai fejjel fiatalon?
Figyelt kérdés
Mit csináljátok másképpen mai fejjel fiatalon 24-26 évesen? Van amit megbantatok stb... ?2013. jún. 27. 18:10
1/5 anonim válasza:
nem dobnám ki azt a lottószelvényt, amivel most megváltozott volna az életem, és nem ebben az országban élnék már!
2/5 Amado atya válasza:
Nem 8, hanem 1 év után hajtottam volna el a legelső barátnőmet, mint bábaasszony a magzatvizet.
3/5 anonim válasza:
Sose gyújtottam volna rá, midig oszinte lettem volna mndenkihez, hallgattam volna az anyámra, de legfoképpen jobban odafigyeltem volna az iskolában. Ja, és a versenyszeru sportolást se hagytam volna abba.
4/5 anonim válasza:
azt a biciklis bélyeget nem nyalogatnám meg, hanem felragasztanám a levélre:)
azóta megelevenedett már alice csodás világa!
5/5 anonim válasza:
Nem vettem volna be úgy azt a kanyart 80-al hogy átsodródjak a másik oldalra.
Szerencsém volt senki se jött ép szemben ettől függetlenül úgy érzem egy idióta voltam 18 évesen.
Nem rajtam múlt hogy élek és mások is élnek...
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!