Mit lehet egy olyan anyóssal kezdeni, akin színtisztán látszik, hogy a fiával akarja eltartatni magát?
Figyelt kérdés
S eközben a fia pénzéből akarja patronálni a lányát, annak férjét, sőt az unokáját is. A költözés sajnos egyenlőre még nem megoldható, de minden vágyunk az önálló élet, és teszünk is érte. De így, hogy mindig az legyen, amit a kedves mama mond, így nem fogunk tudni előbbre lépni. Mit tudunk tenni a párommal? Tanácsokat/véleményeket kérnék szépen.
Köszönöm!
2013. júl. 5. 11:15
11/28 anonim válasza:
Menyit adtok nekik, mert az én barátnőm is ilyeneket beszélt,aztán kiderült, hogy 30 ezret adnak 2 ember étkezésesre meg a fél rezsire. Ami nem sok.
12/28 A kérdező kommentje:
Bocsi, összegekbe nem szeretnék bocsátkozni, nem publikus.
2013. júl. 5. 12:37
13/28 anonim válasza:
Vicces vagy. A problémát kiteregeted, az összeg meg nem publikus?
14/28 anonim válasza:
Költözzetek el, ha annyit pénzt adtok haza, hogy abból az anyós a lánya annak a férje meg még a gyereküknek is jut abból palotát bérelhettek.
15/28 anonim válasza:
Van egy olyan gyanúm, hogy a 12.13-as beletrafált a közepébe:)
16/28 anonim válasza:
Prividre válaszolva:nem én kérdeztem mennyi. De attól még viccesnek tartom, hogy pont ez titkos az anonim oldalon. :)
17/28 A kérdező kommentje:
Nem keresünk sokat a párommal, de akkor sem fogok pénzösszegeket kiírni. Nem, nem trafált bele a 12:13-as válaszoló.
2013. júl. 5. 13:04
18/28 anonim válasza:
Ja mert még 30 ezret sem adtok, akkor inkább maradjatok csöndbe.
19/28 anonim válasza:
Azt még mindig nem tudjuk,akkor miért adtok az anyós kezébe pénzt, miért nem ti intézitek a havi bevásárlást,meg a csekkek feladását, akkor nem a sógorhoz menne a pénz?
Egyébként milyen károtok van abból, hogy a mama támogatja a másik gyerekét?-nincsenek befizetve a számlák, nincs kaja, vagy csak szúrja a szemedet?
20/28 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az szúrja a szememet, hogy minket nagy ívben lesz@r, nemhogy támogatna. Ha annyira nagyon kérdezitek akkor leírom: többet adunk be a közösbe mint 30 ezer.
2013. júl. 5. 14:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!