Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósomnak lenne joga ehhez?

Apósomnak lenne joga ehhez?

Figyelt kérdés
Hatan élünk együtt egy háztartásban: apósom, anyósom, párom, párom húga, sógorom és én. Sógornőm terhes, lassan szülni fog. Apósom utálja a sógoromat, nem fogadja el, engem mint menyét elfogad. Anyósom és apósom nevén van a ház. A kérdésem az lenne, hogy apósom megteheti-e azt, hogy a sógoromékat babával együtt kirakhatja-e a házból? Anyósom, sógorom, sógornőm és én sajnos munkanélküliek vagyunk. A párom és após fizujából élünk mindannyian. Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. jún. 17. 13:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%

Megteheti, de a saját gyerekét unokástól úgyse teszi ki.

Én az após helyében kitenném a sógort meg téged.

Szép és jó, hogy a párotokkal akartok élni, de após sem a házát, sem a pénzét nem köteles ehhez adni. Ha a pasidnak nem tetszik, hogy nem lakhatsz ott, akkor mehet ő is és állhat a saját lábára.

Ha a pasid látja, hogy csak após dolgozik, és ő a fizetésével együtt otthon kíván lakni, akkor a minimum az, hogy vagy besegít, vagy nem, de egyik esetben sem hoz még egy koloncot a házhoz.

A "sógoroddal" meg ugyanez a helyzet. Szép és jó, hogy ott a nője, meg ott lesz a gyereke, de após nem köteles őt is tartani a felnőtt gyereke, meg az unokája mellé.

2013. jún. 17. 14:21
 22/33 anonim ***** válasza:
84%

A kérdező utolsó előtti kommentjére:

"Jelentés moderátornak: ez a válasz trágár.

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

Kérdező, hiába fröcskölsz itt, apósod akkor is megteheti, hogy kitegye a házából azt, akit nem akar eltartani a továbbiakban.

2013. jún. 17. 14:27
 23/33 A kérdező kommentje:

Világos, tehát most a baba születése miatt kellene kidobni a sógoromat meg engem, mikor idáig furcsa mód semmi probléma nem volt köztünk, értem.

Köszi a válaszokat!

2013. jún. 17. 14:29
 24/33 anonim ***** válasza:
91%
Majd meglátod ha megszületik a baba mennyi kiadás lesz.Nézd anyóst eltartja após,téged eltart a férjed,ez eddig még hagyján de nehogymár egy komplett családot tartsatok el.Sógor miért nem melózik?
2013. jún. 17. 14:35
 25/33 anonim ***** válasza:
82%
Nem a baba születése miatt, hanem egyébként is. Nem gondolod komolyan, hogy apósod köteles tartani 4 felnőtt embert? Te vagy az idegen, meg a "sógorod". A pasid ugyan szintén dolgozik, de mikor a háztartásban ott él egy nem dolgozó anya, egy nem dolgozó húg, akkor neki se kéne odavinni még egy idegent is, aki szintén nem dolgozik.
2013. jún. 17. 14:42
 26/33 anonim ***** válasza:
82%

Apósnak és anyósnak kéne csak a háztartásban élni, a többieknek pedig elköltözni. Meddig akarjátok kiszipolyozni még az apóst? Meg tudom érteni, ha azt mondja, hogy elég volt, és nem csinálja tovább. Elég nagy a sógor és sógornő, álljanak a saját lábukra. Ha kell, lehet menni Teszkóba árufeltöltőnek, vagy vonattakarítónak a MÁV-hoz.

Szóval joga van az apósnak ehhez.

2013. jún. 17. 16:05
 27/33 anonim ***** válasza:
18%

Képes lenne kidobni a fiát és a terhes feleségét, úgy hogy se pénz, se bevétel, és még menni se tudnak hova? Ti ezt végig tudnátok nézni? Szép kis családi összetartás.

Nagy gyorsan munkát kell szerezni, és elhagyni azt a helyet ahol ennyire nemkívánatos az ember. Hamar fog fordulni a kocka, lehet addigra már késő lesz az öregnek.

Addig erős az ember amíg adhat. És amíg képes adni, adjon. És öröm ha szükség van rá, akkor van jó helyen, az család. Ahol kidobnak egy terhes nőt, ott nincs család.

2013. jún. 17. 17:37
 28/33 anonim ***** válasza:
59%
Én a helyében mindenkit kitennék pláne a terhes nőt aki a gyesre hivatkozva tuti 3 évig még a nyakamon lesz. Nevetséges egy rakat felnött após kap egy szivrohamot mi lesz, éhenhaltok mert nem olyan könyű melót találni.
2013. jún. 17. 21:43
 29/33 anonim ***** válasza:
81%
Megteheti, nem kötelessége mindenkit eltartani. Azért sógornődnek is van pofája, még tanul, nem dolgozik, de gyereket azt szül. Sógorod meg akkor menne el gyárba, akárhova melózni, ő gyereke születik, elég léha ember.
2013. jún. 17. 22:31
 30/33 anonim ***** válasza:
73%

27-es szövegértéssel voltak mindig gondjaid? Értelmezzed már!

A kérdező pasija az apósnak a fia. A terhes nő meg az apósnak a lánya.

Magyarul lakik ott két extra nem dolgozó, aki még csak nem is családtag.

2013. jún. 18. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!