Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ehhez a ruhához milyen haj illik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez a ruhához milyen haj illik?

Figyelt kérdés

Ez a ruha:

[link]

És ilyen frizurát szerettem volna, de nem tudom ehhez a ruhához illik-e:

[link]

Vagy adhattok még frizura ötleteket. Kontyot nem szeretnék.

2013. máj. 17. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó!! :)) :D Sok boldogságot! :D
2013. máj. 17. 14:54
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez is szép [link]
2013. máj. 17. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Illik...

Én is hasonlót akarok, annyi, hogy nekem nem áll jól ha az elejét így oldalrasimítják, úgyhogy azt megvariáltatom...eddig nem találtam meg ezt a képet, és ez jobban tükrözi az én elképzeléseimet, mint az eddigek (eddig 3 képből összemosva magyaráztam volna...:))

2013. máj. 17. 15:14
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
A nagyobb fajta konty még ütősebb lenne, de igy sem rossz:) Sok boldogságot, jól meggondoltad?:DDD
2013. máj. 17. 15:20
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Én emellé a ruha mellé pedig mindenképp feltűzött kontyot választanék, és nem túl extrát.

Nem túl extrát, mert a ruha maga is eléggé díszített (tüll, csipke, szaténpánt, stb.), szerintem túlzás az ékszerrel telerakott, hullámosított haj hozzá.

Sima kontyot, mert az ilyen fazonú ruhákban magasabbnak tűnik az ember, amit kiválóan meg lehet koronázni egy feltűzött hajviselettel, ami hosszabb nyakat enged láttatni. A leengedett haj kicsit összébbnyomja az embert optikailag, szerintem ide nem annyira jó.

Mutatok példákat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyébként nagyon csinos ruha.

2013. máj. 17. 15:59
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

nekem nem tetszenek a kontyok (naponta úgy hordom a hajam)

de a 4. az nagyon.. a ruhák is

2013. máj. 17. 16:33
 7/15 A kérdező kommentje:

Valóban nagyon jól néz ki a konty ehhez a ruhához. Nagyon szépek, nekem is tetszene, viszont nekem nem állna jól.

Ha fel van kötve a hajam, akkor látszanak a nagy elálló füleim és így nagyon csúnyának érzem magam :S

2013. máj. 17. 21:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Biztos gyönyörű menyasszony leszel, ne aggódj...és ne légy ilyen kritikus magaddal szemben:)
2013. máj. 17. 22:46
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Abban még kérhetnék segítséget, hogy milyen ékszerek illenek hozzá? Nem akarok giccsesen kinézni...

2013. máj. 17. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Én sima gyöngyékszereket választanék :)
2013. máj. 18. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!