Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez a ruhához milyen haj illik?
Ez a ruha:
És ilyen frizurát szerettem volna, de nem tudom ehhez a ruhához illik-e:
Vagy adhattok még frizura ötleteket. Kontyot nem szeretnék.
Illik...
Én is hasonlót akarok, annyi, hogy nekem nem áll jól ha az elejét így oldalrasimítják, úgyhogy azt megvariáltatom...eddig nem találtam meg ezt a képet, és ez jobban tükrözi az én elképzeléseimet, mint az eddigek (eddig 3 képből összemosva magyaráztam volna...:))
Én emellé a ruha mellé pedig mindenképp feltűzött kontyot választanék, és nem túl extrát.
Nem túl extrát, mert a ruha maga is eléggé díszített (tüll, csipke, szaténpánt, stb.), szerintem túlzás az ékszerrel telerakott, hullámosított haj hozzá.
Sima kontyot, mert az ilyen fazonú ruhákban magasabbnak tűnik az ember, amit kiválóan meg lehet koronázni egy feltűzött hajviselettel, ami hosszabb nyakat enged láttatni. A leengedett haj kicsit összébbnyomja az embert optikailag, szerintem ide nem annyira jó.
Mutatok példákat:
Egyébként nagyon csinos ruha.
nekem nem tetszenek a kontyok (naponta úgy hordom a hajam)
de a 4. az nagyon.. a ruhák is
Valóban nagyon jól néz ki a konty ehhez a ruhához. Nagyon szépek, nekem is tetszene, viszont nekem nem állna jól.
Ha fel van kötve a hajam, akkor látszanak a nagy elálló füleim és így nagyon csúnyának érzem magam :S
Köszi:)
Abban még kérhetnék segítséget, hogy milyen ékszerek illenek hozzá? Nem akarok giccsesen kinézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!