Kezdek kimerülni, mit tegyek?
Én nem értem ezeket az anyós/meny vagy após/meny vitákat. Vagy királylányoknak képzelik magukat a menyek, vagy mimózák. Komolyan, csak ez a két véglet van?
Kedves kérdező!
Oké, átmenetileg az öregeknél laktok, de mindent neked sem kell eltűrnöd. Meddig tart az átmenet? Ha családi program, akkor családi, nem az egész pereputty. Azonnal szólj a férjednek, hogy nem, te nem a papával akarsz romantikázni, de ha őt nem zavarja, akkor egy wellness hétvégére elmetsz akár a papával is. Dobd már vissza azt a labdát, ne gyűjtögesd a sérelmeket!!
Hisztizik a másfél éves - hasonlít az anyjára - apja lánya, volt kitől tanulnia, te gyereked is, stb. Miért nem vágsz vissza? Majd amikor a tányérokat is a fejedhez vagdossa apukám! Akkor tényleg hasonlít!
Miért érzed úgy, hogy neked mindig mindent le kell nyelned? A sógornőt a pasival meg szard le, úgy ahogy van.
Lazítsál már egy picikét! És legyen végre tartásod, tessék a sarkadra állni, és gúnnyal, humorral, de csípjél vissza, ne tűrj mindig mindent el.
Egyébként szerintem ezek, amiket itt leírtál nem olyan eget verő nagy dolgok, csak kicsit besokalltál, és nem tudsz ebből a körből kilépni. Lazíts!
Nagyon köszönöm, kedves válaszolók! Segítenek a tanácsok és a vigasztalás is. Mit adott Isten, hétvégén sikerült jó nagyot veszekedni, aminek valószínűleg apósék is fültanúi voltak, bár ez később derült ki. A helyzetet az hozta, hogy após kitalálta, betonozás lesz a garázsban. Igen ám, de ezt egészen addig nem mondta s a férjem hetek óta tüzelőt hasgat s rakta a helyére. Kipakolás közben mi is "kipakoltunk". A férjem is elmondta, hogy úgy látja semminek nem tudok örülni, folyton nyűgös vagyok stb, ha olyan rossz itt nekem, menjek anyámékhoz (tipikus). Erre én mondtam, hogy kap fél évet, hogy megmentse a házasságunkat, ennyi idő elég, hogy beköltözzünk, különben elhagyom, s tényleg apu és anyu lesz a családja, keressünk új párt, aki megfelel az elvárásoknak. Rávágta, hogy úgysem merem. Szándékom komolyságát bizonyítandó ott hagytam, levettem a gyűrűmet és felhívtam a barátnőmet, akiről tudtam, hogy bulizni mennek. Ugyan nem fértem be az autóba, de nem is bánom :) Az este néma tv-zéssel telt, majd felálltam és egyedül mentem aludni. Nálunk ez nagy dolog. Másnap kedvesen, 3fős programot kieszelve,telefonját kikapcsolva indított s felpörgette a külön költözés lépéseit. Mégsincs veszve a dolog..? :)
Az elhatározás már megvan, lesz süti amikor lesz, dumáljon csak sógornő meg a benyalós fickó, bájologjanak apósékkal. Igyekszem a sarkamon is maradni, nincs más lehetőség.
Szuper! Gratulálok, és kitartás! :)
Ja, és ügyes voltál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!