Kezdek kimerülni, mit tegyek, ha folyton nyűglődik?
4,5 hónapos múlt a lányunk, eddig is volt időnként 1-1 húzósabb nap, de mindig volt jobb időszak is. Tudom, hogy van, akinek még sokkal nehezebb, tehát tanácsot várok, nem azt, hogy örüljek ennek is, mert másnak rosszabb.
Lényeg a lényeg, hogy mostmár kb. egy hete kínlódás van, lehetséges, hogy jön a foga? Én nem érzek semmit, ha masszírozom az ínyét és nem is látok rajta semmit. A nyála ömlik, de az már jó ideje. Egyszerűen idegileg kezdek kikészülni, mert amikor ébren van, akkor kb. semmi nem jó. Evés után elvan egy max. 20 percet, néha egyedül, néha velem, de játék még igazán hosszan nem köti le a figyelmét. Onnantól jön a kínlódás, sehogy se jó. Egy másfél óra max. utána már látom, hogy álmos, dörzsöli a szemét, de nem tud elaludni, próbálom ringatni (eddig nem kellett), de a karomban dobálja magát. Vállon szeret lenni, de ott is max. 5 perc múlva vergődik, a könyökével szó szerint betöri a torkomat stb. Az ágyába beteszem, eddig többnyire cumival oldalra fordult és elszunnyadt kis idő alatt, mostanság csak nyűglődik, hasra fordul, aztán ordít. A sírástól már pattanásig vannak az idegeim, és nem tudok mellette semmit csinálni, ami tovább tart 5 percnél. :( Mit kéne tennem, vagy mikor lesz ez jobb?
Üdv a 4 hónapos kisbabás anyukák klubjában:D.A kislányom kb.:10 perce aludt el és ezt csinálja elötte és utána is.
Engem most meg fogtok lincselni de ha ennyire ordít és SE:hason,hanyat,karba,játékkal,játék nélkül akkor 2 perc, de tényleg annyi:) minimax.Kikapcsolom tovább dörzsöli a szemét de legalább nem ordít, odabújok hozzá és elalszik.
mikor a nagylányomnál volt egy ilyen időszak akkor magamra kötöttem kendőben
így csendben volt és én is tudtam csinálni ezt azt
csípőtartásra vagy a hátamra
így a porszívózás és a főzés is megvolt
amúgy lehet h fejlődési ugrása van eddig minden gyereknél volt 1-2 hét nyügi mielőtt valami újat kezdett el produkálni pl mászni kezdett és igen akár a foga is lehet és ami a legrosszabb ha mind a kettő :-/
lesznek még ilyen korszakok
Köszönöm a válaszokat!
Most aludt egy fél órát, ennek már örültem, de tényleg elég nehéz. Én is abban bízom, hogy jobb lesz majd, csak addig is nehéz kihúzni. :) Én nem szeretném a házimunkát teljesen elhanyagolni és sajna anyagilag túlzottan megterhelő lenne, hogy rendeljünk, szóval főznöm is muszáj, max. ritkán nagyobb adagokat. E mellett, mert a pénz kell, süthető gyurma ékszereket is készítek, ezt is muszáj csinálni.
^Babakocsiban egyébként nem nagyon van el már kb. 1 hónapja, mei taiban szoktuk vinni, úgy jobban érzi magát, a babakocsiból nem lát ki, ülni meg még ugye nem tud. Viszont nem köthetem egész nap magamra, mert akkor meg ha leülök fél percet pihenni már nyügi van, ha meg egész nap mászkálok, estére kidőlök.
Reménykedem én is, hogy max. pár hétig tart ez a nehézkes időszak, hál' istennek legalább éjszaka alszik, bár biztos ebben is lesz majd időszak, amikor nehezebb lesz.
Megnyugtattatok kicsit, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!