Kezdek kimerülni, mit tegyek?
Állj ki magadért! Férjed egy önző ember,már ne is haragudj..mindene a szülei.Ez mind szép és jó,de ez már túlzás.Nekem se esne jól,ha terveznék egy programot a párommal+gyerkőcök,és a párom rögtön szólna az apjának.Ez mi?Le lehet pontozni,de bosszantó..
Máskülönben férjed sem jár a Te szüleidhez,ergó Ő sem várhatja el Tőled,Hogy kötelező legyen számodra az összejövetel.
Mint valami gyereket, úgy kezelnek téged :S
Hát eléggé gyomorideget érzek, ahogy elolvastalak. A tányérbeleevős dolognál ilyen körítéssel, hogy még neked kéne ezt eltűrni, én szerintem földhöz vágtam volna a tányért.. eszméletlen!
Ha apósod ordibálni kezd, hagyd faképnél, hadd ordítson magának. Felnőtt vagy saját életed van és saját családod (lenne).. de előbb a férjedet kéne észhez téríteni... hagyd ott pár napra, ha van rá lehetőséged, menjetek a szüleidhez kicsit a gyerkőccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!