Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet ez? Hogyan segítse...

Mitől lehet ez? Hogyan segítsek? Kezdek én is kimerülni!

Figyelt kérdés

Kisfiam most 8,5 hónapos, kb 2-2,5 hónapja minden nap felkel olyan 5 körül. Ébren van 6-ig majd alszik 6-7 között. Délelőtt alszik kb egy órát, 10-11 körül. Délután is alszik egy órát, 3-4 között, majd este csak olyan fél 10 körül alszik el. (Eddig este fél 9-7 között aludt, délelőtt egy órát, délután pedig 2 órát)

Egész nap nyűgös, mindig kézben akar lenni. Mászik állandóan rám, hogy ringassam. Látom rajta hogy nem pihente ki magát, de nem akar vagy nem tud elaludni. Mit kellene tenni?

2010. febr. 2. 06:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Lányom akkor ilyen amikor jön a foga. Nekünk segítettek a homeós szerek, chamomilla,pulsatilla és a viburcol kúp. Első kettőt általában nappal kapta, a kúpot pedig éjjelre.
2010. febr. 2. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet 2 hete, a fiam most 10 hónapos.

A védőnőm szerint éhes, tehát módosítottam az etetésén, beiktattunk még egy főzeléket. Napközben nem látszott eddig se éhesnek, de reggel ő is 5-kor ébredt. Szóval tegnap kipróbáltuk a +1 főzeléket, és ma már 1,5 órával tovább aludt. Talán bejön!

Próbáld ki te is, hátha ez a gondotok nektek is!

2010. febr. 2. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz!mi egy évesek vagyunk és reggel 5 kor éhes
2010. febr. 4. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor kap este is főzeléket
2010. febr. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!