Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti erre hogy reagálnátok,...

Ti erre hogy reagálnátok, "anyatigris" vagyok, vagy tényleg igazam van?

Figyelt kérdés

A sztori a következő!

Párom testvérének a gyerekei, és az én kislányom a nagymamájuknál aludtak,mivel párom testvérének a legkisebb

gyerekének születésnapja volt,játszottak,mesét néztek,lányom jól érezte magát velük,erősködött,hogy had aludjon ott ő is.

Másnap elmentem a lányért,kérdeztem hogy érezte magát,erre nem válaszolt,én persze nem hagytam annyiban a dolgot,láttam hogy valami nagyon bántja.

Végül elmesélte,hogy ebéd után ettek a tortából,a mama neki vágta a legkisebb szeletet,majd szeretett volna kérni belőle még egyet,miután megette,erre az mondta neki anyósom,hogy ő dagadt,azért kapta a kis szeletet,és ne akarjon még egyet enni,mert akkora lesz mint egy ház,tény és való hogy jó húsban van,de nálunk én visszább vettem

az édességezést,viszont szerintem egy szülinapi buli után simán belefér egy kis torta evés......én ezért a beszólásért nagyon megharagudtam anyósra,mert ha a gyerek tényleg duci is,akkor sem kéne bunkó mód megszégyeníteni a többi gyerek előtt.

Ráadásul nem ez az első,volt már rá példa,hogy náluk ebédeltünk,a gyerek rántott húst evett,és nyúlt hogy ő majd vesz még egy szeletet,erre beszólt előttünk,anyósom neki,úgy hogy több ismerős is jelen volt,hogy "Tündike nem volt még elég,evés helyett mozoghatnál egy kicsit többet,anyukád elvihetne a parkba kicsit ugrálni!"

Na erre én sem bírtam tovább,szépen megkérdeztem tőle,hogy

"Terike néni!Ha sajnálja a gyerektől az ételt,miért tetszett minket meghívni ebédelni?"

Nem válaszolt semmit,mi 5 perc múlva hazamentünk,erre azt hallottam tőle vissza,hogy leégettem az ismerősök előtt,és én voltam bunkó vele.

Párom az anyját védi,szerinte anyatigris vagyok,és a gyerek tényleg fogyhatna......

2013. máj. 20. 20:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
23%

jesszum pepi... és az anyja nem tesz semmit?

nem az anyóst kéne kritizálni !!!

igenis rá kell szólni arra a gyerekre!

Anyukára rákötnék, egy arányos hátizsákot (az ő súlyához) kövekkel, és megnézném, hogy fullad-e.

De tényleg csinálja már meg !!!!!

én naponta +40-45 kilót cipelek, nekem is tennem kell valamit :(

2013. máj. 21. 21:40
 112/129 anonim ***** válasza:
56%
Miért bunkoskodsz kérdező? Mert őszinte volt? A képen levő kislány valóban kövér.
2013. máj. 21. 21:45
 113/129 A kérdező kommentje:

Paraszt,azért mert ha kis betűvel írja hogy KÖVÉR

akkor is megértjük szerintem,nem kell kihangsúlyozni :)

2013. máj. 21. 21:55
 114/129 anonim ***** válasza:
43%
Azért hangsúlyozta ki, hogy hátha akkor megérted végre.....
2013. máj. 21. 21:56
 115/129 A kérdező kommentje:

ma 21:56

Honnan veszed hogy nem tudom?

azért mert nem mondom a saját lányomra hogy hát igen,az én lányom egy dagadt tehén.....igazatok van!

2013. máj. 21. 22:02
 116/129 A kérdező kommentje:

Még egyszer szeretném hangsúlyozni,a kérdés nem az volt,hogy kövér e a lányom,vagy sem!

Kezdek ebbe belefáradni!

2013. máj. 21. 22:06
 117/129 anonim ***** válasza:
66%

Ennyi nem normális embert,akik csak kötekedni járnak fel....

Hányszor fogjátok még felhozni hogy kövér a kérdező kislánya???

Na ilyen emberek miatt lesznek depressziósak a kövér,vagy a túlsúlyos emberek......

2013. máj. 21. 22:16
 118/129 anonim ***** válasza:
75%

Egy átlagos 11 éves kb. 150 cm és 40 kg. DE! A megengedett eltérés lányoknál +-14 cm, illetve +16,5 -11 kg.

[link]

Benne van a normál tartományban a magassága és a súlya is. 163 cm-hez nem tűnik soknak az 54 kg, ráadásul valahol írtad, hogy már csak 51 kg. Ha kinézetre husi, kicsit többet sportoljon és étkezzen egészségesen és semmi baja nem lesz. Anyósod meg jó lenne, ha nem alázná a gyereket. Teljesen igazad van.

2013. máj. 21. 22:28
 119/129 A kérdező kommentje:

Igen,most,mikor legutóbb mértük,51kg volt

3 kilót sikerült lefaragnunk :))

Ma pl ott voltunk a Lidl-ben,intéztük a nagy bevásárlást,kérdeztem szeretne e valamit,erre azt mondta

csináljak neki tárkonyos csirke ragu levest,az a kedvence,szóba se került a csoki,pedig máskor könyörgött érte......

Úgy érzem hogy a tánc,illetve a mozgás hatására nem lesz

nagy dolog leadni még azt a pár felesleges kilót......egy anya dolga,pedig az,hogy maximálisan támogassa a gyereket,és igen,lehet hogy elfogult vagyok,de a gyerekemért élek,aki mindennél fontosabb nekem,és nem hagyom hogy bárki megpróbálja vele elhitetni hogy szégyenkeznie kéne önmaga miatt!

2013. máj. 21. 22:38
 120/129 anonim ***** válasza:
12%

@22:16 nem miattunk lesz kövér. egyfelelől genetikai adottság, mesfelől neveltetés kérdése. bunkó itt az egész család: nagyi oltogatja az unokát, anyuka a nagyit meg a válaszolókat.

nekem is van gyerekem, és szerencsére nincs ilyen jelelgő probléma vele. de ha lenne másként oldottam volna fel a helyzetet, miszerint elbeszélgetnék a nagyival négyszemközt, hogy a gyerek tetteit minősítheti de magát a gyereket nem. ezen kívül a gyerekkel is kéne egy sort beszélgetni, hogy mi elől menekül az evészetbe?

muszáj megoldani a problémát ha nem egy megkeseredett beteg embert szeretne a társadalomnak ajándékozni. azért megkeseredett mert a gyerekek közössége különösen kegyetlen, még a nagyinál is jobban. és azért beteg mert köztudott hogy az elhízással számos betegség kockázata növekszik, és számos pedig 100%-os valószínűséggel kialakul.

szóval a kérdező jól teszi ha védi a gyereket, mindenki ezt tenné. a módja viszont borzalmas. szerintem emiatt is lehet hogy eszik a gyerek egyre többet és többet, hogy egy kis jó is történjen vele, mert az anyja folyton kelti a feszkót körülötte.

ui.: azért jó beszólás volt az ebédmeghívós :D

2013. máj. 21. 22:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!