Tényleg ingyen kéne adnia a szüleimnek?
A szüleimnek van egy új "biznisze". Olcsón vesznek zsírszalonnát, kisütik és eladják mint tepertő és zsír.
Van rajta haszon.
Anyósomnak említettem, hogy lehet náluk rendelni.
Hú, hát neki kellett öt kiló zsír, meg két kiló tepertő.
Fel is hívtam anyukámat, mondta hogy jó, ennyi meg ennyi lesz (a bolti ár alatt jóval) erre anyósom nekiállt sápitozni, hogy drága, meg micsoda dolog, hogy családon belül pénzt kérnek.
Holott szüttyögnek vele anyámék elég sokat, gázon van sütve, úgyhogy pénzt is kell beleölni.
fizetnie kell anyósodnak.
ha valaki önszántából adja, akkor azért nyilván nem kér pénzt. ez elég sok,kb 7 kg összesen, úgyhogy ha olcsóbban adja anyósodnak, az is elég.
Abszolúte nem! Anyósod részéről ez semmi más, mint a rokonság ürügyén való "ingyen kaszálás". Ami egy ritka tahó dolog szerintem.
Ha kis adag kóstolót kért volna, az más, de a rendelés az pontosan olyan rendelés, mintha bárki más kérte volna. Fizetni KELL érte - és ezt ILLIK tudnia egy normális gondolkodású embernek - még ha 100-szor anyós is.
Nektek sem ingyen van a gáz, a tasak, a számla stb. Kérd csak el az áru árát tőle is, és eszedbe se jusson holmi bűntudatkeltésnek vagy hisztinek bedőlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!