Miért szájon puszilnak?
Figyelt kérdés
Apósomék, sőt az ő rokonsága (pár hétre jöttek hozzájuk csak látogatóba) ha megyünk hozzájuk, mindenki szájon puszil. (mindenkit, a kisfiamtól kezdve a férjemet is). Ez nekem nagyon kellemetlen!!!! Már szóltam nekik,(szépen-csúnyán) hogy arcra kérem, de ők ugyanúgy szájra adják. Mit tehetek? A férjem is szólt már, de a válasz ennyi volt: ez hagyomány náluk, fogadjuk el..akkor tényleg vagy megszoksz vagy megszöksz?2013. máj. 16. 11:47
31/37 anonim válasza:
Nagy fokú tiszteletlenség az irányodba. Én pofon vágnám már a kedves apukát/anyukát...
32/37 anonim válasza:
ahogy valaki közeledik a szád felé, fejeld le! ez undorító
33/37 anonim válasza:
Fess a szadra egy jo adagnyi herpeszt... :-) :-) :-) Agy ez sem tantoritana el oket?Ooooh,negvannnn...Ha elmondanaf,hogy mindig herpeszes leszel uranuk?Mert ilyen erzekeny vagy...Es erre valo tekintettel...Vagy ez ar tul atlatszo lenne?
34/37 anonim válasza:
Milyen egyebkent a viszonyotok?Csak azert kerdezem,mert a baati baratnomnek van akkora szaja,hogy o a te helyedben fix,higy megmindana a magaet,de ugy,hogy tobbet tenyleg nem akarjak meg arcon se megpuszilni,de ha olyan vagy mint en,hogy az egyebkent kedves aranyos anyosekat veletlen sem tudnam megbantani.En is inkabb sokaig urok,turok,mosolygokszepen mondom,higy ez nem eski jol.Nem minenki olyan nagyszaju am,es hisszutavon
35/37 A kérdező kommentje:
34-es: amúgy iszonyú kedvesek, nagyon szép a házasságuk, az unokát imádják, a kedvenceinket főzik, ha tudják, hogy megyünk, nagyon jókat beszélgetünk bármiről, művelt emberek. Csak ez a szájrapuszi..de van remény, mert visszamentek a "hagyományörző" rokonok, így remélem megint csak ölelés lesz az üdvözlésből :-) soha nem különböztünk még össze máson, csak az üdvözlésen. Szóltam már szépen-csúnyán, de szerintem csak a külföldi rokonok előtt mutatták, hogy ők is követik a hagyományt.
2013. máj. 20. 13:16
36/37 anonim válasza:
hoppa,folytatom: nem lesz jo ha igy folytatodik tovabb.En evekig turtem a hulye vicceiket,amik sertettek engem,mint pl minek jarok szoliba(ritkan jarok,csak neha a pottyeimet akarom leszaritani) inkabb menjek ki a naora kapalni.Nem szoltam semmit...mert a beke kedveert elviseltem,kibirom en azt a 2 orat havonta amit ott toltunk.Mert amugy meg kedesek velem,egyek meg levest es tarsai,sj a hulye beszolasok,ert mi jobb moduak vagyunk.Minek megyunk strandra,az olyan mint egy nagy kad!Na szoval,meguntam...nem jarok le tobbet.Az nem jarja,hogy hazafele jovet mindig paromat bantottam meg,hogy milyen kulturalatlanok a szulei,meg mi vesztunk ossze.A megoldas nalunk a nm talalkozas.Max amikor elkerulhetetlen,de akkor kibirom,vagy neha igenis erot veszek magamon,es visszavagok,de persze az mar nem tetszik,es envagyok az akinek kinyilt a csipaja.Ha amug jo a viszonyotok,kkor hulye egy helyzet.Ha elee nem kedveled oket,akkor ne enj hizzajuk,h meg ok mennek hozzatok,akkor nalatok a ti szabalyaitok az ervenyesek.Ha megis szajon akar puzilni meg ezek utan is,akkor abban a pillaatban ultesd le oket,hogy megbeszeletek meg egysze utoljara,hogy ebben a lakasbn az van amit te/paroddal mondotok,es ha egy ennyire nincsenek rad tekintettel,akkor nem kell idejonni tobbet,mert virraszthatak ott akar napokig is,nem fogod oket beengedni,mert 2muvelt felnott ember felfoghatna mar ezeet a dolgokat!!!!Amugy nagyon sajallak,nem lehetsz konnyu helyzetben.
37/37 anonim válasza:
nah,jol gondoltam en,hogy minden masban kedesek veled,igy tenyleg nehez lenne elkuldeni oket a halal facara...Valahogy told el magad mikor kozeledik a cupp,es kerj szepen meg te elnezest,hogy nem akarod megbantani,de ez neked szajra nem megy...Igy nem rontod meg a viszonyotokat,es kb a 20.alkalommal tobbet mar nem fognak probalkozni.Tudom,hogy ezt a meg te kerj elnezest le fogjak itt szolni,de nem mindig kell haragot gerjeszteni a csaladban,ha meg lehet azt oldani egy kis csellel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!