Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért szájon puszilnak?

Miért szájon puszilnak?

Figyelt kérdés
Apósomék, sőt az ő rokonsága (pár hétre jöttek hozzájuk csak látogatóba) ha megyünk hozzájuk, mindenki szájon puszil. (mindenkit, a kisfiamtól kezdve a férjemet is). Ez nekem nagyon kellemetlen!!!! Már szóltam nekik,(szépen-csúnyán) hogy arcra kérem, de ők ugyanúgy szájra adják. Mit tehetek? A férjem is szólt már, de a válasz ennyi volt: ez hagyomány náluk, fogadjuk el..akkor tényleg vagy megszoksz vagy megszöksz?

2013. máj. 16. 11:47
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
első reakciójuk, hogy megölelnek, a fejem a kezükben és cupp..anyósomék testvérei külföldön élnek, onnan hozták be pár hete ezt a "hagyományt". Mondtam már nekik, hogy nem szeretném, ha ezt tovább folytatnák, csak a férjem adhat a számra puszit. Mi a fiunkat is az arcán pusziljuk, a férjem sem tud mit tenni ellenük. Eddig nem is volt ilyen "hagyomány", csak mióta a "messzi rokonok" előbukkantak. Lehet, nekik akarnak megfelelni, hogy ők is átveszik ezt a "hagyományt".. jó pár hasznos tanácsot adtatok, megfogadom, bár tökön nem fogom rúgni apósomat :-D
2013. máj. 16. 18:18
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Én leszoktam a puszilgatásukról, és mikor jöttek, egyszerűen hátraléptem. Nem lehetett nem érteni.
2013. máj. 16. 20:43
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt szájrapuszis-néni rokonom.

ÚGy oldottam meg, mikor már nagy voltam és erősebb, hogy odaléptem megöleltem, puszi két oldalra, villámgyorsan, majd hátraléptem, és puszi a következő rokonnak.

Üdvözlésnél, búzsúzásnál. A kulcsszó: sebesség.

2013. máj. 16. 20:59
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Le is kevernék apósnak egy tockost, pedig nem vagyok egy agresszív ember. Csókolgassa a kedves feleségét! Hát nem lehet megérteni, hogy nem akarod? Vágd ki istenesen a hisztériát, olyan igazi ős-házisárkányosat, hogy erre neked igazán semmi szükséged, igényed sincs, csókolgassák egymást, de te nem kérsz belőle. Ha akkor se fogják fel, akkor marad a megszöksz...
2013. máj. 16. 23:55
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég...nem akarok megsérteni senkit, de ezek az emberek idióták. Ha kéred, miért nem lehet befejezni?

Ne menjetek tényleg hozzájuk, azt pedig mondjátok el, hogy ha hozzátok jönnek, akkor nálatok az arcrapuszi a hagyomány. Ha valaki ezt nem tartja be, akkor veheti is vissza a cipőjét. és mehet haza.

Eleinte sértődés lesz, de aztán meg fogják szokni.

2013. máj. 17. 08:56
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

De amit még csinálhatsz, konkrétan az elkerülésére:

Amikor két kezében a fejed, akkor szépen vagy az ő, vagy a saját szájára, vagy a sajátodra rárakod a tenyeredet. Ebből a helyzetből csak te jöhetsz ki jól, ugyanis:

ha nem veszi el a kezed, akkor ugye azt megpuszilgatja, és kész:)

Ha viszont elveszi a kezed, akkor ahhoz kell az ő minimum egyik keze is, szóval a fejedet már nem tudja fogni, tehát elfordíthatod:D

2013. máj. 17. 08:59
 27/37 anonim ***** válasza:
*a saját szádra
2013. máj. 17. 08:59
 28/37 A kérdező kommentje:
nagyon jó ötleteket adtatok! 23-as: sebesség, ezt még nem próbáltam, de ez jó :-) azt hiszem, Moszkvából való a felesége apósom testvérének, náluk ez a hagyomány, innen eredt, innen vették át ezt a szokást. Mivel már hetek óta náluk vannak, "sikeresen alkalmazzák".. remélem valamelyik módszer beválik, ha a szóból nem értenek.
2013. máj. 17. 09:52
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
A kezet a szájra tényleg jó ötlet!
2013. máj. 17. 09:56
 30/37 A kérdező kommentje:
tanult emberek, több diplomával, 50-54 évesek anyósomék. Fertőtlenítő szereket forgalmaznak (szájápolásit, hajápolásit, általános fertőtlenítőket), szóval tiszták, de akkor sem mehet így tovább..legvégső esetben tökön rúgom tényleg :-D
2013. máj. 17. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!