Mi a véleményetek arról, ha egy nő szájon puszilja felnőtt fiát?
Ment már itt vita, hogy normális-e, ha gyereket szájon puszil a szülő...most nem ez a kérdés.
Hanem hogy huszonéves fiatalembert puszil szájon az anyuka,úgy, hogy még cuppant is. :S
Lehet valakinek ez természetes, de én nem tartom annak, főleg hogy láttam is. Ez ilyen korban már intim dolog, s a szerelmesek között illendő.
Még nagyon kis gyereknél azt mondom, hogy egye fene, de ilyen idősen?
Természetesen nem normális.
Pici korban igen,de felnőttnél már nem az.
Van egy ismerősöm akit 17 évesen az anyja mostohaanyja de rég ő nevelte) tanított meg smárolni:(
első gondolatom h fúúúú a csecsét nem szopja?
hihetetlenül undorító. a nevelésében micsoda problémák lehetnek.
Nekem vannak más országban (Németo.) élő ismerőseim és nekik természetes, hogy a gyereket (12 éves lány) szájon puszilja az anyja. Nekem már ez is fura sőt undorítónak tartom.
De, hogy felnőtt fiút az anyja?! Ott nem csak a mamával vannak gondok hanem a sráccal is ha engedi. Hát én rosszul lennék és szerintem ennek hangot is adnék, mert ez nem normális. Milyen jó lehet egy ilyen kapcsolatban a barátnőnek lenni, gondoljatok bele először a mama aztán a barátnő cuppant. Fúúúújjjj...
Mondjuk ez egy jó jele annak, hogy ezt a fiút kerülni kell (mint pasit) mert olyan anya-fia köteléket ápol, amibe nem kell belecsöppenni mint barátnő, ilyen szempontból hasznos lehet.
Én nem csinálnám, de nem hiszem, hogy bármi perverz lenne benne.
Egyszerűen csak eltérő szokások vannak országokban, de még egyes családokban is.
Oroszországban férfiak is három puszit adnak egymásnak - nekem ez is fura. De ettől még nem perverz, ugyanis a "beteges", "perverz" vagy hasonló jelzőknek nem az a definíciója, hogy furcsának tartjuk...
Szerintem nem kéne lenézni egymást ennyire. Ha nekik így jó, akkor csinálják. Senkinek nem ártanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!