Apósomék, sőt az ő rokonsága (pár hétre jöttek hozzájuk csak látogatóba) ha megyünk hozzájuk, mindenki szájon puszil. (mindenkit, a kisfiamtól kezdve a férjemet is). Ez nekem nagyon kellemetlen!!!! Már szóltam nekik,(szépen-csúnyán) hogy arcra kérem, de ők ugyanúgy szájra adják. Mit tehetek? A férjem is szólt már, de a válasz ennyi volt: ez hagyomány náluk, fogadjuk el..akkor tényleg vagy megszoksz vagy megszöksz?
Legközelebb jönnek, nem engeditek őket be, ha nem hajlandóak úgy viselkedni, ahogy ti kéritek őket.
És még csúnyábban is lehet "kérni"... ilyenkor sztem már lehet mondani, hogy hánysz tőlük és ritka gusztustalanok, és neked van jogod eldönteni, ki hogy érjen hozzátok. Neveletlen parasztnak is nyugodtan el lehet mondani őket. Lehet, akkor észhez térnek. De talán az működik a legjobban, ha egyszer beolvasol, ls ha pampognak, és nem hajlandóak változtatni, akkor minden kapcsolatot megszakítani velük, nem beengedni őket a lakásba, akkor sem, ha órákig szobroznak a küszöbnél. Vannak, akik csak ebből értenek.
2013. máj. 16. 12:46
12/37 anonim válasza:
A pofám leszakadna após olyan puszit adna mint párom mikor elköszön... Hol mi a szokás... Lehetnének annyira toleránsak, hogy megértsék, hogy ez neked kellemetlen... Vidékieknél szokott ez lenni (az igazi kis falusi öregektől látom)
Még kaptok egy f.sza szájfertőzést egyszer..
2013. máj. 16. 13:20
13/37 anonim válasza:
Amikor adnák a puszit, tedd ki a nyelved! Majd utána meggondolják, adjanak e még csókot! Akkor van csak baj, ha szeretik a nyelvest is :D
2013. máj. 16. 13:25
14/37 anonim válasza:
Akkor nem jól próbáltad meg eddig elhárítani. Én mindaddig nem is üdvözölném őket puszival, míg nem tanulják meg, hogy hova illik adni az én értelmezésem szerint! Addig maradna a szóban üdvözlés, vagy kezet nyújtanék nő létemre.
2013. máj. 16. 14:34
15/37 anonim válasza:
13! Lehet ezek azt is imádnák, fúúúj. :D Már a gondolatra összehányom magam, hogy az após szájon csókolna... Pofán is verném!
2013. máj. 16. 14:35
16/37 anonim válasza:
Az én számhoz a férjemen kívül más nem érhet a szájával!
A gyerekemnek is az arcát puszilom.
Ne találkozzatok velük addig, amíg nem tanulják meg, hogy nálatok a hagyomány nem az. Vagy pedig ne legyen pusziváltás.
2013. máj. 16. 14:41
17/37 anonim válasza:
Úristen, ez gusztustalan! Engem még az is irritál, ha megpuszilnak, de ez kiveri a biztosítékot..Szerintem is olvassatok be nekik egyszer.
2013. máj. 16. 16:11
18/37 anonim válasza:
A család orosz? Nem náluk szokás ez?
2013. máj. 16. 17:47
19/37 Ananke válasza:
Ezt az amcsi filmekben szoktam látni.Rosszul vagyok tőle fúj.Már csak ha abba belegondolok,hogy azért az öregebbek már nem sokat adnak a szájhigiéniára.De én is azt csinálnám,hogy csak szóban üdvözölném őket,ha ez nem tetszik nekik,meg mondanám,nálam ez a hagyomány!
2013. máj. 16. 17:50
20/37 anonim válasza:
Rokonok szájrapusziznak amcsi filmekben? Én még ilyet nem láttam. Az "amcsik" amúgy is inkább ölelkezősek, mint puszilkodósak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!