Anyák napján felköszöntitek az anyósotokat? - miért lenne ez gáz?
Fel kell köszönteni, de nincsenek mögötte érzelmek, semmi kedvem nincs hozzá. Az unokák miatt kell, de születésük előtt én sem köszöntöttem fel, nem az én anyám.
Eleve nem volt jó a kapcsolat. Most is csak muszáj.
Szerintem senki nem háborodott fel a feltételezésen, az sem, aki azt írta, hogy nem köszönti fel.
Sőt, soha életemben, sehol nem hallottam, hogy ezen valaki felháborodott volna. Max annyi, hogy nálunk ez nem szokás, ez a szokás vagy amaz.
Nem. Az anyámat köszöntöm fel, esetleg nagyanyámat. Ennyi. Mindenki az anyját köszöntse fel.
Nem nagyon szeretném, ha ez az ünnep is eltolódna abba az irányba, hogy minél több embernek minél több ajándékot venni.
Az év mindennapján így kell ugyan érezni, de anyák napján megköszönöd anyukádnak, hogy az anyukád, hogy felnevelt, gondozott stb. Anyósom ezt velem nem tette meg. Megtette a fiával, majd ő felköszönti. Attól, hogy összeházasodtunk, még nem lett az anyám, nem kísérte végig a gyerekkoromat, nem mosta a szaros seggem stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!