Anyós a szülésem pillanatában is telefonált a szülőszobára. Ez normális?
Előzmény: két éve nem beszélek vele, mert a fontoskodásával már az agyamra ment. A párommal sem házasok nem vagyunk, ráadásul az anyjával él együtt. Kérdem én? Nem jogos-e a felháborodásom, hogy életünk legintimebb pillanatát sikerült ismét megzavarnia a rohadt telefonhívásával?
Tényleg olyan nehéz megvárni, hogy felhívja a kisfia?
Miért kell mindenben fontoskodnia?
Megőrülök ettől, hogy még ezt is sikerült tönkretennie, amikor nem vettük fel a telefont, mert épp szültem a gyerekemet?
Meg akarok szabadulni tőle.
A kórházba sem engedtem be, hogy látogatni jöjjön.
A gyereket nem láthatja, elég már belőle. Mindenben okoskodik, nem hagyja élni az embert.
A kisfiával még rosszabb lett a kapcsolatom e miatt, mert természetesen az anyja mellé áll. Ez normális?
Mi a dolga egy nagymamának? Kisarkítva, és morbidul, mert a hétköznapi dolgokat nem érted: ha netán valami történne veled, legyen aki felneveli a gyerekedet, hogy ne kerüljön állami gondozásba.
Ha a te gyereked majd azt mondja, hogy rád, mint nagymamára nincs semmi szükség, ne akarj semmit az unokádtól, felesleg vagy, akkor viszont majd bólogass vadul....
Én sem az anyámnak mondom ezt, hanem a mindenlében kanál mindenkinél mindent jobban tudó anyósra.
Éveken át tett azért, hogy ezt kapja.
Névnapot, születésnapot, karácsonyt szervezett a kisfiának, úgy hogy a párom özvegy sógornőjét hívta csak meg a gyerekeivel, minket meg nem. Tette ezt 4 évig. Mégis mit akar most tőlem ezek után???
Már kiderült egyébként.
A gyerekemet a párommal. Ez azért már mindent visz. Nálam legalábbis. Szétszakítaná a családomat, manipulálja a fiát folyamatosan. Elég már belőle. 5 hetes a gyerekem, és rettegnem kell, hogy milyen jogi lépésekre veszi rá a páromat, hogy láthassa, a gyerekemet?? Mi köze hozzá?? Nem tűnt még fel, hogy én szültem, és nem neki? Miért kell beleártania az életünkbe magát?
Én is elég nagy kakiban vagyok anyósommal, ahogy anyukám is abban volt a nagyimmal.
Viszont!
Tudom, hogy szereti a lányunkat és ezt tartom szem előtt. Anyukám is elmondta, hogy milyen jó, hogy itt volt a nagyi, amikor kicsik voltunk, mivel mennie kellett dolgozni, volt aki velünk legyen.
A kompromisszummal próbálkoztál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!