Anyós a szülésem pillanatában is telefonált a szülőszobára. Ez normális?
Előzmény: két éve nem beszélek vele, mert a fontoskodásával már az agyamra ment. A párommal sem házasok nem vagyunk, ráadásul az anyjával él együtt. Kérdem én? Nem jogos-e a felháborodásom, hogy életünk legintimebb pillanatát sikerült ismét megzavarnia a rohadt telefonhívásával?
Tényleg olyan nehéz megvárni, hogy felhívja a kisfia?
Miért kell mindenben fontoskodnia?
Megőrülök ettől, hogy még ezt is sikerült tönkretennie, amikor nem vettük fel a telefont, mert épp szültem a gyerekemet?
Meg akarok szabadulni tőle.
A kórházba sem engedtem be, hogy látogatni jöjjön.
A gyereket nem láthatja, elég már belőle. Mindenben okoskodik, nem hagyja élni az embert.
A kisfiával még rosszabb lett a kapcsolatom e miatt, mert természetesen az anyja mellé áll. Ez normális?
Utoló vagyok.
Az én anyósom akivel nem vagyok jóban, ott toporgott a szülőszoba előtt míg én bent voltam a párommal. Eszembe nem jutott volna, hogy ez engem bosszantson, idegesítsen, vagy rosszindulatot keressek benne. Ez így NORMÁLIS!
Tudod, szerintem Te az az ember vagy, hogy ha nem hívott volna, vagy nem leresett volna akkor most azért fröcsögnél itt, mert a drága anyósod leszrja az unokáját.
Én abban bízom, hogy a fiam majd nem ilyen nőt választ, hanem normálisat, és nem ilyen kis ostoba libát.
Sze3gény néni, élete egyik legszebb eseményétől fosztotta meg ez az agyatlan. Még ha van is konfliktus, azért ez az a helyzet, amikor félre kell tenni. Sőt, ha már 2 éve nem beszéltek, akkor most épp a néni nyitott (volna). Akármilyen hibái vannak, mégis több esze van, mint a kérdezőnek. Szegény mama, veri sors.
Akkora ellenszenvet érzel ez iránt az asszony iránt, hogy igazából ha nem telefonált volna, akkor meg az lenne a bajod. Ha van rajta sapka, azért verjük meg, ha nincs, akkor azért...
Attól, hogy valakit nem szeretünk, még tisztelhetjük, ez két külön dolog. Neked őt nem kell szeretni, neked a gyerek és az apja a fontos, de az alapvető tiszteletet azért meg lehet adni és meg is lehet beszélni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!