Anyós probléma? Anyósom nyáron jönne hozzánk veteményezni, ez még okés (még nem lakunk ott), de tervei szerint jövőre is, de én NEM szeretném.
Sajnálom anyósodat. Ő csak jót akar nektek.
De mi értelme jónak meg segítőkésznek lenni, ha az emberek így fogadják? Mi a franc lett a világgal?
Azért tartanak nyilván gonosznak, mert egy még meg nem történt dolog miatt paráztatod magad!
Ha nem kell veteményes, akkor nem kell. Mondd meg neki, tisztázzátok most az elején a dolgokat! Amúgy én nagyon örülnék egy saját veteményesnek, gondolj csak bele, hogy nem azt a sok "szemetet" kellene megennetek, amit a nagy multikban árulnak borzalmasan magas áron! Ja és gondolom, hogy azért ajánlotta fel a segítségét, mert valamicskét ért a dolgokhoz! Ez rajtad áll vagy bukik, hogy elfogadod-e!
Amúgy meg pont az ilyenekkel lehet elrontani a jó viszonyt az anyóssal.
"és nem kizárt, hogy én nem tudnék mellette kitartani jóban-rosszban."
Ezen a kijelentésen én is csodálkoztam egy nagyot.....te már túldramatizálod a dolgot,nem is kicsit!
Itt szerintem nem feltétlenül az anyóssal lesznek gondok,hanem a hozzáállásoddal.
Az én anyósom egy igazi hárpia,de ha az én párom így hisztizne egy olyan dolgon,ami még csak a jövő kérdése,akkor elgondolkodnék rajta,hogy egy hisztis kislánnyal élek......
Meg mi az hogy hozzátok költözne?
Azért nem hiszem hogy kora hajnaltól napestig ott lenne a kertben,amíg ki nem csírázik ő is.......
Mi sokáig a szülőkkel éltünk,úgy hogy volt veteményes kert,egy külön kis melléképületben,és annyira jó volt!
Volt minden,paprika,paradicsom,hagyma,borsó,málna....volt hogy mikor főztem,csak a húst kellett megvennem,zöldség mindig volt......nekünk nem is kellett gondozni a kertet,mert anyósomék megcsinálták,nem volt belőle semmi gond,pedig mi szinte együtt is éltünk.....nem irigylem a párodat,az biztos.
Vannak érdekes,rossz természettel megáldott anyósok,de a tiéd nem hiszem hogy ebbe a kategóriába tartozna!
Félreértések véget még semmit nem mondtam anyósomnak.
És őszintén szólva nem szeretném ha hozzánk járkálna naponta, főleg úgy, hogy azért veteményezne nálunk mert neki ép nem terem meg 1-2 dolog!
Szóval magának csinálná a mi víz számlánkra.
És nem mi NEM akarunk veteményezni!
Annyira nagy probléma, hogy saját életet akarok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!