Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy kell bánni az anyósjelölt...

Hogy kell bánni az anyósjelölttel?

Figyelt kérdés

Járok egy imádnivaló fiúval már 4 hónapja.Imádjuk egymást.És már sok mindent végig csináltunk együtt. :-)

De az anyukája unszimpatikus nekem.Nagyon ellentétek vagyunk.Ő nem vallásos,én igen.És van egy tahó barátja.Akitől borsózik a hátam.

A barátom minden áron találkozót akar az anyukájával,meg velem.Én mindig kitalálok valamit,de már nem megy!

Sokat beszéltem már az anyukájával facen.A barátomról.Kedves volt.De nem szimpi.Nem akarom látni.

Azt se tudom hogy kell szólítanom az anyukáját,eddig magáztam.Vagy hogy kell kezelnem? Hogy hívjam? Kell -e ajándékot vennem neki? Én nem szívlelem,de Ő kicsimnek szólított facen.És örül,hogy a fiával vagyok. Mit tegyek!??

2012. dec. 9. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Vallásosnak írod magad, de hazudozol , hogy ne találkozhass egy embertársaddal, gyönyörű vagy, a pokolban fogsz megrohadni.
2012. dec. 9. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Üssed ahol éred!
2012. dec. 9. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

az anyósjelöltek 90%-ánál egyszerűen nem lehet jól csinálni a dolgot :D

az első barátom anyukája külföldi volt és akcentussal beszélt magyarul.

elmentem hozzájuk és iszonyat félénk kislány voltam még akkor. barátom nem mutatott be én meg nem mertem odamenni és bemutatkozni.

az lett hogy köszöntem, ő is mindig visszköszönt de soha nem szólt hozzám. néha benyitott a szobába, a fiával hablatyolt valamit oroszul (álítólag mindig evésre akart unszolni de akár engem is szidhatott, nem tudom).

a lényeg hogy teljes semmibeveés a részéről... én meg nem tolakodtam hogy máshogy legyen.

második anyósjelölt meg: hellót köszöntem zavaromban, erre totál besértődött. mondjuk nem jártam sokat a fiával hogy annyit kellett volna látnom.

harmadik: barátom mondta hogy ne köszönjek csókolomot mert az elavult és utálja. ezért jónapot-ot köszöntem, ő meg erre sértődött be, hogy miért nem hello-t köszönök és tegezem rögtön.

soha de soha nem tudtam bevágódni, szerintem legtöbb egyszerűen ránéz az emberre és eldönti hogy ezt a nőszemélyt ő utálja és el kell űzni a fiától.

de nem is értem, miért gondolják 18-20 évesen hogy örök életre szóló házasságot tervez az ember...

szóval csak annyit tudok mondani, előtte mindenképpen kérj részletes beszámolót a sráctól az anyjáról.

1) mit köszönj neki... ne csak azt mondja el mit ne, hanem pontosan mit.

2) tegezéspárti-e, vagy a végtelenségig magázni kell és lesütött szemmel, szendén mosolyogni. esetleg a cserfes, azonnal tegezős lányokat szereti-e

3) mit szeret, mit tart haszontalannal. megsértődik-e a vágott virágon és csak cserepes jó neki, vagy csokit szeret ajándékba kapni, esetleg valami hasznosat, díszszalvétát, mittomén.

4) milyen témák jöhetnek szóba és milyenek nem, cigik-e, iszik-e, ellenzi-e ezeket vagy nem, kineveti-e a vallásosságot

szóval irass vele listát és tanuld be

de én is volt hogy kérdeztem mégis elszúrtam...

ha már úgyis vallásos vagy, a házi áldás viccesen:

hol áldás, ott béke

hol anyós, ott vége :D

2012. dec. 9. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Képmutató, kétszínű, álszent lány vagy te.

Menj el és ismerd meg, annyira nem ehet nehéz, ha facebookon csevegtek.

2012. dec. 9. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
4honap alatt valóban baromi sok mindent at lehet élni együtt..bocsi,de ez volt az első gondolatom..anyukája kedveskedik neked,próbál közeledni,jofej lenni,te meg kamu kifogásokkal lerazod..ezek után ne csodalkozz,ha netán komolyra fordulna a dolog,nem te leszel a szíve csücske..
2012. dec. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!