Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon meg fogom bánni, hogy...

Vajon meg fogom bánni, hogy most nem szeretném elkötelezni magam, sem pedig a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt így pontosan nem nagyon lehet megmondani, de érdekelnének tapasztalatok, olyanoktól akik a szingli életet választották, nem akarták elkötelezni magukat. Később megbánták-e ezt a döntésüket. Néha úgy érzem ez talán önzőség, néha azt, hogy talán az ismeretlentől való félelem működik bennem.. Egyszerűen jól érzem magam, legalábbis jobban mit párkapcsolatban. Vagy csak kapuzárási pánik lenne az ok?
2012. júl. 20. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem döntés kérdése.Ha találkozol egy olyan emberrel,akibe beleszeretsz,akkor nem fogsz elveken és előre eldöntött dolgokon lovagolni,természetes lesz,hogy vele képzeled el a jövőd.Hogy házasságban vagy anélkül,ez már részletkérdés,de ha nincs törvényes akadálya,akkor biztosan nem fogsz lemondani a szerelmedről.Egyszerűen még nem jött el a másik feled.
2012. júl. 20. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni, ha eljön az ideje. Költözzetek össze, és ha nem válik be, szétmentek. Manapság ez a bevett szokás, és szerintem sokkal jobb, mint házasságot felbontani, vagy tök egyedül maradni.
2012. júl. 20. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Majd meg fog változni, ha találkozol a szerelemmel.

Addig meg érezd jól magad egyedül.

Ha jön a Nagy Ő, akkor nem fogsz ilyeneken agyalni.

2012. júl. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!