Tegnap este a párom azt mondta, hogy ha tehetne szaladna és eljegyezne! Vajon készül rá a közeljövőben? :D
Annyira beleéltem magam, olyan édes volt tegnap. Sajnos jelenleg nem lakunk egy városban. Azt mondta, hogy ha tehetné szaladna, de mások a tervei és az nem itt van (nem ebben a városban). Ha ennyire kigondolta, hogy hol, hogyan, vajon várat magára? Én annyira boldog lennék:D
bocsi, csak felpörögtem:D
2o-L
Most még túl fiatalok vagytok és nyughatatlanok!!:)))) A jelenleg párommal 8 éve vagyok együtt!!!! És amikor kb fél évet jártunk akkor annyira be volt szerelmesedve h rögtön már gyűrűket nézett!!!!:)))) Kb 21 éves lehetett. Nha de a lényeg h még együtt vagyunk de még nem volt eljegyzés!
Puszi!!!
Semmire nem vágyom jobban csak, hogy hozzá tartozzak...és ezt nem a rózsaszín ködből beszélem...túl vagyunk mi már veszekedéseken, őrlődéseken, betegségeken, vitákon, stb stb.
De soha nem tudtam elviselni egy percre sem a hiányát, vagy ha közömbös volt velem...egyszer szakítottunk (hülyeség miatt) ami kb 2 percig tartott, mert utánafutottam és megkértem, hogy öleljen meg:)
köszönöm, annyira kedvesek vagytok:)
Igen, szerencsés vagyok...csak sajnos néha elfelejtem:-S
De tudom, hogy a világ összes kincsénél jobban szeret (fú de közhelyet mondtam)...de tényleg...tudom, hogy bármit feladna értem, és bármit megtenne, hogy boldog legyek...mindig előtérbe helyez és sosem hagy egyedül...
Ez eléggé elgondolkoztató elszólás volt a fiú részéről. Én nem merném komolyan venni, hiszen hozzá is tette, hogy mésok a tervei, más városban.
Tehát ne éldd bele magad, bármennyire hizeleg is neked a kijelentés. Várd meg, míg egyértelmű lesz a szándéka és nem kell magyarázatot fűzni hozzá.
Komolyan mondta, nem viccesen. Mikor rákérdeztem azt mondta nem ebben a városban
- mert mindketten utáljuk ezt a várost (mert "miatta" szakadtunk el egymástól)- Mondtam is viccesen, hogy ha itt kérdi meg a kezemet nem-et mondok:D
köszi a válaszod, igyekszem csillapodni:P:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!