A közeljövőben készül valaki petevezeték átjárhatoságira?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 12:34
1/10 anonim válasza:
Mi egy hete voltunk. Mi a kérdés? :)
2/10 anonim válasza:
Na? Nincs kérdés? Most mennem kell, nem tudok géphez kerülni majd csak este.
3/10 A kérdező kommentje:
Szia.Nálad hogy volt a müvelet?
Nődokinál voltam ma.
És ha megjőn a menzim akkor kell telefonálnom,és ad időpontot.
2010. márc. 1. 13:08
4/10 anonim válasza:
Nekem a jövőhéten lesz az átjárhatósági. Az orvosom úgy vázolta föl, hogy március 8-án hétfőn be kell feküdnöm a kórházba, nőgyógyászati osztályra. Ott ki fognak vizsgálni (labor stb.) esetleges gyulladás kiszűrése. Majd ha minden rendben, másnap reggel megcsinálják az átjárhatóságit. Én személy szerint eléggé félek, nem a kellemetlen vizsgálatoktól, hanem inkább az eredménytől. Neked is lesz átjárhatósági?
5/10 A kérdező kommentje:
Szia nekem is lesz ha megjön a havim.
Ma voltam nála és látta a megrepedt tüszőmet,szoval ma és holnap akcioznunk kell.
Tőlem ma levette a kenetet.
Nekem azt mondta,hogy reggel fél 8 ra kell mennem és 10 ora körűl már jöhetek is haza.
Te melyik korházba mész?
2010. márc. 1. 13:30
6/10 anonim válasza:
Nekem pár hónapja volt. Mensi után mentem be reggel és 2 órával később már mehettem is haza. Nekem röntgenes volt,azaz befecskendeztek egy anyagot és közben nézték röntgenen,hogy hogyan halad a petefészkek felé. Én is néztem,ami nagy hiba volt,mert nem bírom az ilyesmit és rosszul is lettem. Nem egy kellemes érzés,de nem rosszabb,mint egy nagyon erős 10 perces mensis görcs.
7/10 A kérdező kommentje:
Szia utolsó.Nekem is pontosan igy lesz ahogy neked,a nődokim mondta.
2010. márc. 1. 14:19
8/10 anonim válasza:
szia ,en kb ket hete voltam ,nagyon feltem hogy fajni fog de csak egy kis kellemetlenseg semmi tobb nem kell megijedni.
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.
Kb meddig tartott?Utána hogy érezted magad?
Feküdni kelett?
A petevezeték átfulyást mikor csinálják?
2010. márc. 2. 13:50
10/10 anonim válasza:
nekem ultrahangos lesz júniusban, a dokim magánrendelőjében...szóval azonnal irány haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!