Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit vigyek magammal a kórházba...

Mit vigyek magammal a kórházba HSG-re (átjárhatóságira)?

Figyelt kérdés
Kontrasztanyagos röntgenvizsgálatom lesz, már aznap haza is fognak engedni a kórházból. De mégis mit vigyek magammal?
2010. dec. 14. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vittem hálóinget, papucsot,köntöst.Kellett is,mert kaptam egy ágyat,amig vártam a röntgenre. Betétet feltétlenül vigyél,az kell majd.Sok szerencsét,hamar túl leszel rajta.
2010. dec. 14. 13:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha utána vérzek tampont tilos használni? Csak betétet lehet?
2010. dec. 14. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

Én nem rég voltam és én vittem hálóinget, papucsot, betétet (inkább betét mint tampon), vigyél görcsoldót mert utána kicsit görcsölni fogsz. Fel fognak vezetni egy katétrt és majd azon keresztül fogkák feltölteni a petevezetéketés ott meg is mondják hogy átjárható vagy sem.Nem kell aggódni minden rendben lesz:)

2010. dec. 16. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is vittem magammal mindent,de igazándiból feleslegesen,mert kórházi hálóingbe kellett felöltözni és mikor altatás után már jól voltam felöltöztem a melegítőmbe és úgy vártam a papírt.Betét az kell,meg sajna görcsoldó is,bár volt akinek kutya baja sem volt utána(én meg szedtem a csempét a falról).De hamar elmúlik!Ja és enni,inni valót,mert nálunk ez ambuláns vizsgálat és nem ezért nem jár semmi(nem mintha annyira hiányzott volna a kórházi koszt:-)).Jobbulást!
2010. dec. 17. 00:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. dec. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!