Ha magánorvos elküldött hormonvizsgálatra, átjárhatóságira és spermavizsgálatra, akkor ezekért mennyit kell fizetni?
Figyelt kérdés
A hormonvizsgálat az sztk-ban lesz, de kell az orvosnak is pénzt adni?
És az átjárhatósági plusz a spermavizsgálatnál ez hogy zajlik? Mennyit illik fizetni?
2010. okt. 16. 10:04
1/5 anonim válasza:
Kórházban ingyen van! Szerintem felesleges fizetni, elég a dokidnàl adni magànrendelésen!
2/5 anonim válasza:
a hormonvizsgálat megy TB-re, a többi szerintem nem biztos, hogy érdemes. nekem a HSG 15e volt magánban, de a doki azt mondta, hogy a TB által finanszírozott eszközökkel "nem lehet megcsinálni". én ezt úgy értettem, hogy fáj is és veszélyes is lehet. így nem volt vészes, pedig az egyik petevezetőm nem átjárható... a spermavizsgálatra meg érdemes olyan helyre menni, ahol csinálnak inszemet vagy lombikot, mert ha arra kerül a sor, akkor minden intézet csak a saját vizsgálati eredményét fogadja el.
3/5 anonim válasza:
ja, a spermavizsgálat a Forgácsban 6e volt, a Kaáliban 13e. Budapesten.
4/5 anonim válasza:
Ha adott hozzájuk beutalót, akkor ezek ingyenesek a szakrendeléseken.
5/5 anonim válasza:
Szia!Engem is hormonvizsgálatra küldött a doki,ez fizetős!A páromat elküldte spermavizsgálatra ez ingyen volt!Ugyanabban a kórházban ugyanakkor!
Nos a hormonvizsgálatért ne fizess,mert sztk-s lesz,így asszisztensek fogják levenni a vért és a vérvételek után megkapod a leleteket,ezzel vissza kell menned a magándokidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!