Úgy érzem, hogy a párom és a családja is lenéz. Mit kezdjek ezzel?
Mindkettőnk diplomás, ő villamosmérnök, én jogász. Az elején azt mondta, hogy mindig értelmes nőt akart nem üresfejű libát, örül, hogy én lettem neki.
Viszont a viselkedése mást mutat, ő a "mérnök", a legokosabb a világon, a szülei is rájátszanak. Sajnos elég rossz állásom van neki viszont jó, így nem költözünk máshová.
De ő lehet nem is akarja, az anyukája biztos nem, ki is fejtette, hogy mi lenne ha csinálnék szakmát, vagy maradjak ahol vagyok, csináljak egy asszisztensit és akkor örökre ott maradhatok. Amikor még nagyot néztem, hogy - ugye a párom külföldön jobban keresne, akkor mondta, hogy majd a "gyereknek" lesz jó munkája, én pedig csak találok takarítást... meg úgyis otthon kell mindent megcsinálnom, mert a házimunka a nő dolga, a pasi pedig dolgozik. És sajnos a "pasi" egyre jobban így gondolja, az elején besegített de már mindent nekem kell csinálni, a kajáját nem melegíti meg. Mert szerinte ő felelősségteljes munkát végez, én meg csak lébecolok. Anyunak biztos sok ideje volt körbeugrálni őket, de nekem nincs és nem is akarom.
Ha lesz normális állásom, jobb lesz ez? Volt valakinek hasonló? Persze, a pasik szeretik, ha felnéznek rájuk, de akkor mégis egy üresebb fejű liba kellett volna neki...
Gondolom jönnek majd a hagyd ott tanácsok, de összességében meglennénk, csak ez zavar... a 100 évvel ezelőtti társadalomban biztos jól érezte volna magát..
Nem akarok ilyen emberek közé kerülni, csak korábban nem viselkedett így.
Csak miután már összeraktuk a kis életünket, minden megvan a további közös élethez, jöttek a gondok.
Nem szőke vagyok, nem tudom, ki volt az előző barátnője. 30 felé közeledik, magas, barna.
Nézd, én ha ilyen helyzetben lennék, nem gondolkoznék és otthagynám, aki így viselkedik velem. Az egy dolog, hogy a családja felé húz, de arra nincs mentség, hogy veled szemtől szemben ilyen legyen.
Én is jogász vagyok (nő), az Eltén végeztem pár éve és a jogász-fikázóknak üzenem, hogy baromi nagy sztereotípia, hogy a jogot bárki elvégezheti. Azért egy Károlit ne hasonlítsunk össze egy Eltével. És igaz, hogy rengeteg jogász van, viszont én rögtön diploma után olyan állást találtam, a közigazgatásban ráadásul, ahol 220 volt a nettó !!! fizetésem, mindezt úgy, hogy nem protekcióval kerültem be, hanem weboldalon találtam meg az állás-pályázatát.
Kérdező, ha nem vagy elégedett a munkáddal, próbálj meg keresni mást. És ne hagyd magad.
lol, BMF :D 2 ismerősöm is oda ment miután kirakták a BME-ről és simán elvégzik :D
Szerintem mindenképp költöznötök kéne, ez így nem állapot. Anyuka túl közel van hozzátok. Ha ő nem védelmezgetné a kis fiacskáját, akkor legalább porszívózna és esetleg megtaníthatnád még pár trükkre. Például hogyan kell kivenni a cuccot a mosógépből, vagy hogy az ingek nem magukat vasalják el... Egyszer egy lány írta, hogy ő sztrájkba lépett. A pasijának 2 hét után tűnt fel, hogy a csaj egyszer sem takarított, nem mosott ki semmit és mosatlan edény csak azért nem volt, mert futárral hozatott kaját és úgy tette elé műanyag dobozban. Állítólag azóta megosztják a teendőket, csak ugye te a csávó anyja miatt nem tudsz ilyen akciókat szervezni. Biztos nem tudtok elköltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!