Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudnám anyóst lepattint...

Hogyan tudnám anyóst lepattintani magamról, ha megszületik a gyerekünk?

Figyelt kérdés
Nagyon lelkes, és már pedzegeti, hogy majd így meg úgy kell csinálni. Már van egy gyerekem, nem szeretném sem ez első fürdetést megosztani, sem semmmit. Hagyjon már végre élni minket. Megőrít a fontoskodása.

2012. júl. 6. 18:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen megértelek, én sem igényeltem senkinek a társaságát. Aznap mikor hazavittük a kórházból a babát már ott volt nálunk azt hittem rosszul leszek. Megértem persze őt is, de tudatnod kell vele, hogy nagyra értékeled a szándékot, de jobban szeretnéd ezt egyedül intézni, ha segítségre lesz szükséged szólsz, addig meg megbeszélt időben jöhet. Nálunk ez bevált, ha szeretne jönni akkor szól, mi nem nagyon járunk hozzá, a férjem sem igényli.
2012. júl. 6. 19:26
 12/28 anonim ***** válasza:
83%

Sokan félreértik a kérdezőt.

Egyáltalán nem mindegy, hogy a leendő nagymama boldog izgalommal várja az unokáját és alig bírja kivárni a pillanatot amikor végre foglalkozhat vele, vagy pedig "okos" tanácsokat osztogat a nagyi és ott akar lenni minden pillanatban, hogy lássa, az anyuka úgy csinálja-e a dolgokat, ami szerinte helyénvaló.

Az első variáció egészséges, a második bosszantó.

2012. júl. 6. 19:29
 13/28 anonim ***** válasza:
29%
Én sem értem ezeket a mi egy család vagyunk hagyjanak békén a nagyszülők típusú nyavalygásokat. Annyira kíváncsi lennék 20-30 év múlva nektek hogy fog esni ha a most agyon babusgatott gyereketek fogja azt mondani hogy hagyjátok békén mert ő a saját családjával akar csak lenni. Ha meg nem érdekelnétek, akkor azért lenne mindennek elmondva. Sajnos az ilyesmit visszakapja az ember a élettől. És nem úgy kell a soraimat érteni, hogy hagyni kell, hogy éjjel-nappal ott legyen és mindent úgy kell csinálnod ahogy mondja, de ezt is meg lehet normálisan beszélni, a te gyereked neked kell nevelned.
2012. júl. 6. 19:30
 14/28 anonim ***** válasza:
20%

"Sokan félreértik a kérdezőt."

Szerintem meg inkább az a helyzet, hogy nála lakik. :)

2012. júl. 6. 19:31
 15/28 anonim ***** válasza:
27%
Nálunk annyira kirekesztették a nagyit, hogy egyáltalán nem láthatja az unokát. Ok? Nincs szükség anyósra.
2012. júl. 6. 19:31
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk sem láthatja, nem is fogja.

Az ok? Egyszerűen undorító, amit művel.

Pedig nekem az anyám, de amit a feleségemmel művelt, az túlment minden határon.

Aki azzal jön, hogy szegény nagyi, az még nem látott olyan szerzetet, mint az én anyám. Nem is kívánom neki.

2012. júl. 6. 19:33
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem. Szerencsére nem élek velük együtt, a lakásunkban lakunk, amit eredetileg az én családom segítségével vettem.
2012. júl. 6. 19:40
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Itt az a gond, hogy "már pedzegeti, hogy majd így meg úgy kell csinálni." Egy intelligens nőnek ilyen eszébe sem jut. Hagyja, hogy úgy nevelje a leendő menye az unokáját, ahogy neki tetszik. Elég oktondi nő lehet.
2012. júl. 6. 19:40
 19/28 anonim ***** válasza:
73%

Én is megmondtam anyósnak, hogy ha kell segítség majd szólok. De jöhet nyugodtan unokázni. Természetesen megsértődött, mert nekem első gyerek és anyukámat hívtam segíteni. De megbékélt.

Egyébként sok idegesítő szokása van anyósomnak, főleg az, hogy nem ért a szép szóból, de mivel messze lakunk képes vagyok megemberelni magam a családi béke kedvéért. Ráadásul a férjem és a fiam is szereti, most csak azért kéne lepattintani, mert engem idegesít?

Más tészta lenne, ha minden jönne és lökné a sódert. Mert amúgy ő mindent jobban tud, de az évből kb 6 napon nyugodtan tudhat mindent jobban.

De kérdező, nálatok mi a helyzet? Együtt laktok? Vagy van kulcsa?Mivel/mikkel húzta ki anyósod a gyufát nálad? Férjeddel egyetértés van? Ha nem tudunk semmit nem tudunk jó tanácsot adni se...

Én azért nem bírom az anyósom, mert : nem tiszta, bemegy minden szobába az utcai cipőjével, folyton cigizik, lakásban is mindig rágyújt, nem tud mosogatni, de akar nálunk ( mert itt is szokott aludni), nem tud normális hangerőn beszélni, mindig kiabál, gügyög a 2 éves gyereknek...szóval millió dolog van amit utálok benne és hiába kérjük meg 50-szer arra, hogy ne trappoljon be cipőben, ne gyújtson rá stb, abban a pillanatban megetszi, 5 perc múlva újrakezdi...

Ja és a "kedvencem": nem jó alvó a fiam és mikor végre elalszik tuti, hogy felkiabálja pedig ha alszik akkor aztán még a mentőautóra sem riad fel. Ja és hazudozik, de mindenről.

2012. júl. 6. 19:45
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó, komolyan ha megkérded, hogy ne, akkor is rágyújt bent, a lakásban???

Bakker, mi a férjemmel nagy cigiellenesek vagyunk, nagyon érzékenyek a szagra. Ha valaki cigizett, és úgy jön be, akkor rögtön rávágom neki, hogy remélem, ízlett a cigi, mert nekem hányingerem lett.

Ha valaki rágyújtana nálunk, (amit elképzelni sem tudok) akkor úgy kapnám ki a szájából, hogy a fogai is jönnének vele, és úgy tessékelném ki, hogy a lába nem érné a földet. Ennyire értetlen hogy lehet valaki?

Ez olyan (mármint nekem a bent cigizés) mintha azt mondanád: mama, kérem, nálunk nem szokás a szoba közepére szarni... mama, mit csinál?

2012. júl. 6. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!