Mi a biztos módszer arra, hogy ne hagyjon el a párom, miután megszületik a gyermekünk?
Nos, sokat olvasgattam erről a témáról ezen az oldalon.
Hogy a kismamák megváltoznak (ami természetes is) sokkal többet foglalkoznak a babával, fáradtak, nincs annyi energiájuk a férjükre.
Ilyenkor sok pasi mellőzöttnek érzi magát, azt hiszi, hogy a felesége már nem szereti úgy, és vagy az van, h máshol keres örömöt, vagy elmegy a haverokkal kocsmába.
Szerencsére nagyon szeretjük egymást, de nem tudom, hogy hogyan magyarázzam el neki, h ilyenkor mi fog történni.
Mit tegyek, hogy emiatt ne hagyjon el?
nem szeretnék az a klasszik mackónacis, lehánytpólós anyuka lenni, de nem tudok majd szülés után pár nappal kisestélyi és full sminkben villogni előtte. egyébként sem teszem :D
szóval mondogattam már neki, hogy igen, ez lesz, sokat kell majd törődni a babával, nem csak ő lesz majd a középpontban, stb.
gyakran mondja nekem, hogy ő is nagyon szeretne gyereket, hogy milyen jó lesz, boldogok leszünk, igazi családdá avanzsálunk.
sajnos (állítólag) apám is ezért hagyta el anyumat nem sokkal, miután megszülettem. annyira félek! én szeretném igazi családban felnevelni a gyermekünket...
köszi a segítséget és a tanácsokat.
ha kritizáltok, azt is kérem, h kulturáltan tegyétek! köszönöm.
Én is csak ezt tudom mondani. Akarjon téged is és gyereket is. Ha pedig kétségeid vannak, ne szülj, hanem keress olyan pasit, akinél nem kell azon görcsölnöd, mikor hagy el.
De azt ne felejtsd el, hogy ide olyanok írnak, akik bajban vannak. 1 ilyen kérdezőre jut 15-20 boldog család, ahol apuci nem lép le. Akik boldogok, azok elvannak otthon és nem is tudsz róluk.
Szépen be kell fogni őt is a házimunkába,babafürdetésbe,neki se legyen ideje,igy eszébe nem jut hogy milyen magánprogramot szervezzen...
És persze bár 6 hétig nincs szex,de ez nem vonatkozik az orálra,és kezed is van,ha elalszik a baba egy közös fürdés és őt is kényeztetni kicsit,nem fog ártani...utána ő meg megmaszirozhat téged...
nem törvényszerű hogy picibaba a pasi meg menekül...
Szerintem, ha aktívan bevonod a párodat a gyermeknevelésbe, közös programokat, sétákat szerveztek hármasban, akkor a férjeddel is tudsz foglalkozni és a gyermekeddel egyszerre. És szerintem még a pasinak is jót tesz, főleg a babának.
Szerintem ez az elhagyásosdi akkor következik be ha a nő/Anyuka csak a gyerekre figyel, csak a gyerekkel foglalkozik kizárva az apát. Viszont ha bevonod akkor nem érzi majd elhagyatottnak és elhanyaglotnak magát. És Neked is könnyebb dolgod lesz.
Ez a szerelmetek erősségén múlik, és hogy milyen tipusúak vagytok.
Ha szeret, megérti, hogy kicsit mellőznöd kell őt, hogy előtérbe kerül a baba. Próbáld bevonni mindenbe. Mutasd meg hogy kell tisztába rakni, felöltöztetni, megfürdetni, legyen az egyik az ő feladata, mikor otthon van. Próbáld meg a lehető legjobban nem elhanyagolni őt. Kedvesen bánj vele, ha valamit jól csinál a gyerekkel, dícsérd meg, ha rosszul, ne szidd le, csak mond, hogyan kellett volna (kedvesen), próbáld meg meleg étellel várni (pasik és a hasuk), próbáld meg rendben tartani a lakást, közös séták a babával...beszélgetések, a szexet se hanyagoljátok, ha csak lehet, sűrűn bújj oda hozzá, egy kedves ölelés, egy szenvedélyes csók, egy masszás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!