Mi a biztos módszer arra, hogy ne hagyjon el a párom, miután megszületik a gyermekünk?
Nos, sokat olvasgattam erről a témáról ezen az oldalon.
Hogy a kismamák megváltoznak (ami természetes is) sokkal többet foglalkoznak a babával, fáradtak, nincs annyi energiájuk a férjükre.
Ilyenkor sok pasi mellőzöttnek érzi magát, azt hiszi, hogy a felesége már nem szereti úgy, és vagy az van, h máshol keres örömöt, vagy elmegy a haverokkal kocsmába.
Szerencsére nagyon szeretjük egymást, de nem tudom, hogy hogyan magyarázzam el neki, h ilyenkor mi fog történni.
Mit tegyek, hogy emiatt ne hagyjon el?
nem szeretnék az a klasszik mackónacis, lehánytpólós anyuka lenni, de nem tudok majd szülés után pár nappal kisestélyi és full sminkben villogni előtte. egyébként sem teszem :D
szóval mondogattam már neki, hogy igen, ez lesz, sokat kell majd törődni a babával, nem csak ő lesz majd a középpontban, stb.
gyakran mondja nekem, hogy ő is nagyon szeretne gyereket, hogy milyen jó lesz, boldogok leszünk, igazi családdá avanzsálunk.
sajnos (állítólag) apám is ezért hagyta el anyumat nem sokkal, miután megszülettem. annyira félek! én szeretném igazi családban felnevelni a gyermekünket...
köszi a segítséget és a tanácsokat.
ha kritizáltok, azt is kérem, h kulturáltan tegyétek! köszönöm.
10:51
szívemből szóltál... az én pasim ugyanilyen.
10.51.
én írtam hogy nem csak hagyományosan lehet.
6 hétig nem lehet simán szeretkezni a fertőzésveszély miatt és a gyógyulás miatt, ha lehetett volna akkor csináltuk volna.
Számomra nem szolgáltatás az ha kényeztetem a férjem,nekem is ugyan olyan jól esik mint neki...
Biztos bennem van a hiba ezek szerint.
Nem azt mondtam, hogy "hiba", csak kérdeztem valamit.
Az más, ha Te is fel vagy izgulva, és csak az áll az utatokban, hogy tilos a behatolás. Én arról beszélek, ha a nő a háta közepére se kívánja a szexet (hormonális stb. okokból, viszont rajta van a nyomás, hogy a férjét ki kell elégítenie) Szerintem pedig (ésa barátom szerint is) valami ráhangolódás, izgalom szükséges a nő részéről is ahhoz, hogy egy kielégítés jól sikerüljön. (És nekünk egyoldalúan sose volt még rá példa, max. "balesetből", ha nagyritkán minden próbálkozás dacára nekem nem sikerült)
Abban a 6 hétben a nő orgazmusa mindenképp tilos? vagy csak a behatolás veszélyes? Azt tudom, hogy sokszor szét van szakadva, stb. tehát ujjazás, nyalás gondolom kilőve - de pl. kielégíthető olyankor a nő a csikló simogatásával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!