Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mindenkinek hülye az anyósa?

Mindenkinek hülye az anyósa?

Figyelt kérdés
...hogy ennyi vele kapcsolatos kérdés van itt? :D

2012. márc. 25. 22:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Persze , ez gyári tulajdonság a 99 % -nál.
2012. márc. 26. 01:36
 12/22 anonim ***** válasza:
28%

Én nem tudom, hogy mindenkinek hülye az anyósa vagy nem, azt tudom, hogy az enyém engem nagyon idegesít, és érdekes módon nem amiatt ahogy velem viselkedik, hanem ahogy a sógornőmmel. Ez az én kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. márc. 26. 07:32
 13/22 anonim ***** válasza:
37%

Az én nagyimmal csak anyukám törődik, apám és a testvére (aki a legkedvesebb fia) tojik rá, nagybátyám mondta is, hogy legalább megkapja az örökségét. Pfff

Anyukám intézi a gyógyszerezését, hordja orvostól, orvosig.

Pedig a nagyi sok baromságot csinált anyu ellem. Minket is ellene uszított.

2012. márc. 26. 09:11
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Értelmes a kérdésed.....

Nem, nem mindenkinek hülye az anyósa. Az enyém sem az, bár volt már konfliktusunk, de attól még nem hülye, másképp látjuk a dolgokat és ennyi. De legtöbb dologban egyetértünk.

2012. márc. 26. 09:52
 15/22 anonim ***** válasza:
37%
Az enyém sem effektíve hülye, csak a világon szinte mindent máshogy látunk. Engem számtalanszor felidegesít és a férjemet is, de közben ő is ideges ránk, mert máshogy látjuk a dolgokat. Szinte minden dolgot a világon :)
2012. márc. 26. 15:27
 16/22 anonim ***** válasza:
19%
99.99% az. aki azt írja hogy létezik normális, az valószínüleg anyós.
2012. márc. 26. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:
9%
Ahogy szokás mondani ahány ház annyi szokás.Ezért valamibe biztos beleköt az anyós.Létezik normális de iszonyat ritka 10 anyósból 1.
2012. márc. 26. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
16-os 14-es vagyok, meg kell cáfoljalak, 4 éves a lányom, úgyhogy még nem vagyok anyós, viszont meny már voltam kétszer, vagyis most is van anyósom. Az első anyósom maga volt a pokol, a második viszont értelmes, kedves, megértő. Volt már konfliktusunk, de alapvetően az intelligenciától függ, hogy a felek hogy viszonyulnak egymáshoz. Én lehetek akkor a 0,01%....
2012. márc. 27. 08:53
 19/22 anonim ***** válasza:
33%

Az az ember, akinek jó anyósa van, azt írja, hogy van normális anyós.

Az pedig, akinek szar, azt írja, hogy mind hülyék.

Ennyi.

Az ember olyan, hogy nem mindig lát túl saját magán és a saját tapasztalatain. Magyarul: "Az anyósok hülyék, mert az enyém az."

Vagy: "Nekem jó anyósom van, tehát a menyek túllihegik."

Ritka az objektív ember. Talán ezek között a válaszok között 3 nő, ha objektíven válaszolt. Én vagyok az egyik, a másik pedig az a hölgy, aki bevallja, hogy nem általánosít, van jó és rossz is.

2012. márc. 27. 11:57
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
csatlakozom a 4/19.-s hozzászolóhoz. kérdezzük meg az anyosokat is:)
2012. jún. 10. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!