Mindenkinek hülye az anyósa?
Én nem tudom, hogy mindenkinek hülye az anyósa vagy nem, azt tudom, hogy az enyém engem nagyon idegesít, és érdekes módon nem amiatt ahogy velem viselkedik, hanem ahogy a sógornőmmel. Ez az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Az én nagyimmal csak anyukám törődik, apám és a testvére (aki a legkedvesebb fia) tojik rá, nagybátyám mondta is, hogy legalább megkapja az örökségét. Pfff
Anyukám intézi a gyógyszerezését, hordja orvostól, orvosig.
Pedig a nagyi sok baromságot csinált anyu ellem. Minket is ellene uszított.
Értelmes a kérdésed.....
Nem, nem mindenkinek hülye az anyósa. Az enyém sem az, bár volt már konfliktusunk, de attól még nem hülye, másképp látjuk a dolgokat és ennyi. De legtöbb dologban egyetértünk.
Az az ember, akinek jó anyósa van, azt írja, hogy van normális anyós.
Az pedig, akinek szar, azt írja, hogy mind hülyék.
Ennyi.
Az ember olyan, hogy nem mindig lát túl saját magán és a saját tapasztalatain. Magyarul: "Az anyósok hülyék, mert az enyém az."
Vagy: "Nekem jó anyósom van, tehát a menyek túllihegik."
Ritka az objektív ember. Talán ezek között a válaszok között 3 nő, ha objektíven válaszolt. Én vagyok az egyik, a másik pedig az a hölgy, aki bevallja, hogy nem általánosít, van jó és rossz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!