Anyósomnak elgurult a gyógyszere, vagy hogy gondolhatta ezt komolyan?
Figyelt kérdés
Az eszem megáll. Pár órája hívta a férjemet anyósom. Ezzel nincs semmi gond persze. Majd elkezdte mondani, hát hogy azért hívja, hogy kölcsön tudnánk e adni az én autómat a férjem húgának mert neki rossz az autója. És így nem tud sehova menni a kicsi gyerekkel se boltba, se hozzá.
A férjem se értette, hogy mi van. Vissza is kérdezett, hogy és mi akkor mivel járunk holnaptól munka/iskola/óvoda. Az volt a válasza, hogy hát menjünk busszal.
Természetesen mondta neki, hogy akkor a húga is nyugodtan buszra ülhet és nem, nem fogjuk kölcsön adni.
De komolyan nem hiszem el, ki venné alólunk az autót és minket buszra ültetne csak hogy a lánya kényelmesen utazhasson.
jan. 5. 15:01
41/46 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy minden egyéb fórumokra írogatok rakják-e ki ide is a sztorikat, vagy a gyk lopkod fórumokról.
43/46 anonim válasza:
Üljön fel a buszra.Komolyan már mindenki úgy csinál,hogy tömegközlekedni maga a halál.Nem is értem,hogy juthatott ilyen az eszébe.
44/46 anonim válasza:
Sőt, anyós is felülhet a buszra. Az ő lánya, az ő unokája. Miért nem ilyen módon segít neki? Miért a menye farkával verné a csalánt?
45/46 anonim válasza:
Anyós lusta,inkább a kerdező szivjon.Faluban lakom,jobb a buszjárat,mint némelyik nagyobb városban.Rengeteg mindent házhoz lehet rendelni,és mindenhol van bolt,pékség.Nem is tudom,hogy nem haltunk ki 30-40 éve.És engem is vitt apám kocsival iskolába,meg jöttek értem havonta egyszer,kétszer munkába,hogy haza tudjak menni,amikor megváltozott a telephely.Eszembe nem jutna mástól elkérni a kocsit,mert lusta vagyok buszozni.Az még érthető lenne,ha olyan állapotú gyerekem lenne,akit orvoshoz,fejlesztesre kellene hordani,és mindenképpen kocsi szükséges hozzá.
46/46 anonim válasza:
10-es a kérdező csak ventillálni jött ide :D Nincs kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!