Miért van, hogy egy veszekedés során mindig azt érzem, hogy talán, nem kéne együtt lennünk, talán szakítani kellene, de ahogy kibékülünk ez az érzés elmúlik, és nem is tudom, hogy gondolhattam ilyet?
Figyelt kérdés
Más is érez ,érzett hasonlóan,és később pedig szégyenli magát a gondolataiért?2012. aug. 4. 12:00
1/7 anonim válasza:
éreztem ilyet. sokáig boldognak is hittem magam, míg rájöttem pár dologra. Én azért veszekedtem, mert kellett a kibékülés, ugyanis akkor jött el az a megváltó érzés, h igen nekem ő kell, ha csak éldegéltünk egymás mellett nem éreztem olyan lángolóan, mint mikor sikerült elérnem h azt érezzem, akár el is veszíthetem. Ez volt az első felismerés. Aztán rájöttem arra is, h az már rég rossz ha ilyen helyzeteket kell kreálnom ahhoz, h érezzem, kell nekem. Végül ő szakított velem az állandó veszekedések miatt, de valahogy éreztem h jó lesz ez így nekem. Most pár hónappal később még hiányzik néha, de leginkább az, h volt valakim, és tudom h ez nem lehetett igazi szerelem ha egy szimpla veszekedés alatt ilyen érzésem támadt, h jobb lenne nélküle. Ez csak az én sztorim, nem mondom h veletek is ez lesz, remélem nem!
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, talán veszekedések nélkül túl nyugodt lett volna az egész, nem tudom, de végül néhány év után vége lett. Pedig akkor azt hittem ő az igazi..Ma már tudom hogy nem, a mostani kapcsolatomban eszembe nem jutna ilyeneket gondolni.
3/7 anonim válasza:
Amikor ezt érzed,akkor kell szakítani.Akkor már a gondolatok alapján úgy tűnik,hogy a csávóó/csaj csak az agyadra megy és veszekedni kell ahhoz,hogy érezz valamit-az előbb is jól leírták-,az állandó veszekedések pedig nem tesznek jót egyetlen kapcsolatnak sem.Szakíts ha bírsz!
4/7 anonim válasza:
Éreztem ilyet, pedig házasságban élek és nem gondolom úgy, hogy el kellene válnom a férjemtől. Igen, léteznek olyan veszekedések, amik lelkileg megterhelőek és ilyenkor az ember arra gondol, hogy bár ne lenne. De ez MÚLÓ állapot és ez a lényeg. Egy megoldás van erre, nem kell veszekedni. :) Vagy el kell fogadni, hogy léteznek ilyen konfliktusok, amik lelkileg megviselnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
4es válaszolónak,nem sokszor veszekszünk,lehet én vagyok nagyon érzékeny,iszonyúan megbántodom,és csalódottnak érzem magam,nehezen bocsátok meg,de szerintem azért van,mert nagyon szeretem,régi kapcsolatomban nem éreztem hasonlóan,ezért furcsa ez nekem.
2012. aug. 4. 13:39
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs ebben semmi. Nagyon szereted és ezért visel meg a vele való veszekedés. Próbáld nem felvenni a veszekedés közben lévő sérelmeket :)
Én már inkább becsukom a fülem, vagy ha összeveszünk a férjemmel és még a vita elején vagyunk, akkor inkább elmegyek otthonról és ha megnyugodtunk, akkor hazamegyek és megbeszéljük tiszta fejjel.
4es voltam
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm 4 :)
2012. aug. 5. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!