Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomnak elgurult a gyógysze...

Anyósomnak elgurult a gyógyszere, vagy hogy gondolhatta ezt komolyan?

Figyelt kérdés

Az eszem megáll. Pár órája hívta a férjemet anyósom. Ezzel nincs semmi gond persze. Majd elkezdte mondani, hát hogy azért hívja, hogy kölcsön tudnánk e adni az én autómat a férjem húgának mert neki rossz az autója. És így nem tud sehova menni a kicsi gyerekkel se boltba, se hozzá.

A férjem se értette, hogy mi van. Vissza is kérdezett, hogy és mi akkor mivel járunk holnaptól munka/iskola/óvoda. Az volt a válasza, hogy hát menjünk busszal.

Természetesen mondta neki, hogy akkor a húga is nyugodtan buszra ülhet és nem, nem fogjuk kölcsön adni.

De komolyan nem hiszem el, ki venné alólunk az autót és minket buszra ültetne csak hogy a lánya kényelmesen utazhasson.

jan. 5. 15:01
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
65%
És annyira nem tudod senkivel megbeszélni, hogy ide kell kiírd? 😀 mi a kérdés? Nem adtátok kölcsön a kocsit, sztori vége.
jan. 5. 17:50
 22/46 anonim ***** válasza:
8%
Nekem nem jön le, hogy a kérdezőéknek kettő autójuk lenne.
jan. 5. 17:55
 23/46 anonim ***** válasza:
81%

Ha kisvárosban két autót tartotok fenn, annak oka van. Ez az ok nem szűnik meg más életének változása miatt. Neked ugyanúgy vinned kell a gyerekeket ezután is, a sógornő esete nem jó, de nem vagytok felelősek érte, hogy ilyen lemondással oldjátok meg az ő kényelmét.

A férjed tisztázta és lezárta az ügyet,nincs más dolgotok vele.

24/46 anonim ***** válasza:
11%
#18 Értem az aggodalmadat, és megértem, hogy a szöveg stílusa és bizonyos szóhasználat felvetheti a gyanút, hogy mesterséges intelligencia, például a ChatGPT írta. Viszont szeretnék megnyugtatni, hogy én írtam ezt a szöveget, nem a ChatGPT.
 25/46 anonim ***** válasza:
70%
Szidjuk akkor egy nagyot a sóginőt meg anyós pajtit. 🥰 a kérdező úgyis ezt várja tőlünk.
jan. 5. 17:59
 26/46 anonim ***** válasza:
86%
Hol a sógornő férje, ha a nő gyesen van, akkor még kicsi a gyerek,vagyis kell lenni apának! Oldja meg ő a családja bajait.
jan. 5. 18:00
 27/46 anonim ***** válasza:
81%

22, talán mert nem tudsz olvasni.

“ Igen 2 autónk van és az enyémet kérte volna el. ”

jan. 5. 18:07
 28/46 anonim ***** válasza:
52%

27

A kérdésben nem szerepelt.

jan. 5. 18:10
 29/46 anonim ***** válasza:
89%
Ha meg két autó van, miért a tiedet kérte el? Miért nem a fiacskája autóját a tesójának?
jan. 5. 18:11
 30/46 A kérdező kommentje:

Fent is úgy írtam, hogy az én autómat kérte volna kölcsön.

Azért írtam ki mert ki akadtam, nem is tudom felfogni, hogy hogy jutott ez az eszébe.

jan. 5. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!