Anyósomnak elgurult a gyógyszere, vagy hogy gondolhatta ezt komolyan?
Az eszem megáll. Pár órája hívta a férjemet anyósom. Ezzel nincs semmi gond persze. Majd elkezdte mondani, hát hogy azért hívja, hogy kölcsön tudnánk e adni az én autómat a férjem húgának mert neki rossz az autója. És így nem tud sehova menni a kicsi gyerekkel se boltba, se hozzá.
A férjem se értette, hogy mi van. Vissza is kérdezett, hogy és mi akkor mivel járunk holnaptól munka/iskola/óvoda. Az volt a válasza, hogy hát menjünk busszal.
Természetesen mondta neki, hogy akkor a húga is nyugodtan buszra ülhet és nem, nem fogjuk kölcsön adni.
De komolyan nem hiszem el, ki venné alólunk az autót és minket buszra ültetne csak hogy a lánya kényelmesen utazhasson.
Ha kisvárosban két autót tartotok fenn, annak oka van. Ez az ok nem szűnik meg más életének változása miatt. Neked ugyanúgy vinned kell a gyerekeket ezután is, a sógornő esete nem jó, de nem vagytok felelősek érte, hogy ilyen lemondással oldjátok meg az ő kényelmét.
A férjed tisztázta és lezárta az ügyet,nincs más dolgotok vele.
22, talán mert nem tudsz olvasni.
“ Igen 2 autónk van és az enyémet kérte volna el. ”
Fent is úgy írtam, hogy az én autómat kérte volna kölcsön.
Azért írtam ki mert ki akadtam, nem is tudom felfogni, hogy hogy jutott ez az eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!