Mindenki mást mond és a végén még rám néznek furán?
Nyilván nem ez a 2 lehetöség van de tudom milyen a rossz. Igy értettem. Es amilyen életem van az nem rossz.
A kérdéshez visszaterve nehéz szembesíteni öket de majd megpróbalom
"De olyan is van h elment itthonrol barkacsboltba es nem szolt. Én meg kerestem mindenhol."
Rátelefonálsz és megtudod hova ment és mikor jön haza.
Ennél nagyobb problémád ne legyen a házasságodban.
A nyitókérdésben írt esetben nem tudjuk miről van szó. Ha valahol valami történt, teljesen normális, hogy ahány ember ott volt, annyiféleképpen látta és ítéli meg ugyanazt. Ha te ott lettél volna, lehet, hogy az összes hírforrásodtól eltérően láttad volna azt.
Bocs, kérdező, de alap, hogy nem rosszindulatú és nem üt meg, ezen hasra kéne esni?
Viszont a kommunikációt tekintve egy analfabéta - bár nálam az végképp redflag volna, hogy lelép egy szó nélkül.
A kedves férjed konkrétan szrik a fejedre, és nem tisztel.
100% ferjemet valasztom mint egy jó kommunikácioval rendelkezö alkoholistát - öhm... :D Oké, de vannak normális férfiak, nem csak alkeszek és olyanok mint a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!