Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mindenki mást mond és a végén...

Mindenki mást mond és a végén még rám néznek furán?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt férjemmel. Szeretem, tisztelem de ha a képbe jön a családja már nem bírom idegileg. Úgy kell elképzelni hogy mindenki mást mond ha valamire rákérdezek. Férjem sosem volt jó a kommunikációban, sok mindent nem lehet vele megbeszélni, elfelejti megmondani vagy későn mondja el ami fontos. Ezt már úgyahogy megszoktam. De most teljesen másképp adott elő valamit ő is és anyósom is. Anyósomnak nem írtam le mit mondott férjem pont emiatt h ne tudjon róla és teljesen mást mondott a dologról. Sajnos ez így van évek óta és megmondom őszintén nem tudom ki mond igazat. Én nem voltam ott az adott szituációban amiről szó van. De volt olyan hogy igen és mégis teljesen mást mondtak. Volt vki ilyen helyzetben? A legrosszabb amikor kiakadok még ők nem értik mi a bajom, főleg férjem. Pedig teljesen mást mondanak.
dec. 30. 08:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nyilván nem ez a 2 lehetöség van de tudom milyen a rossz. Igy értettem. Es amilyen életem van az nem rossz.

A kérdéshez visszaterve nehéz szembesíteni öket de majd megpróbalom

dec. 30. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

"De olyan is van h elment itthonrol barkacsboltba es nem szolt. Én meg kerestem mindenhol."

Rátelefonálsz és megtudod hova ment és mikor jön haza.

Ennél nagyobb problémád ne legyen a házasságodban.

A nyitókérdésben írt esetben nem tudjuk miről van szó. Ha valahol valami történt, teljesen normális, hogy ahány ember ott volt, annyiféleképpen látta és ítéli meg ugyanazt. Ha te ott lettél volna, lehet, hogy az összes hírforrásodtól eltérően láttad volna azt.

dec. 30. 23:29
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

Bocs, kérdező, de alap, hogy nem rosszindulatú és nem üt meg, ezen hasra kéne esni?

Viszont a kommunikációt tekintve egy analfabéta - bár nálam az végképp redflag volna, hogy lelép egy szó nélkül.

A kedves férjed konkrétan szrik a fejedre, és nem tisztel.

100% ferjemet valasztom mint egy jó kommunikácioval rendelkezö alkoholistát - öhm... :D Oké, de vannak normális férfiak, nem csak alkeszek és olyanok mint a férjed.

dec. 31. 10:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem ismered az életünket nem fogok neked magyarázkodni. A kerdes nem is erre irányult csak egy korábbi hozzászolonak elmondtam. Mert te egyébként biztos maga vagy a tökély :D kétlem...
jan. 1. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!