Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha csak barátnőm...

Mit csináljak ha csak barátnőmet dicséri mindenki, rám pedig rám sem néznek?

Figyelt kérdés

Régóta barátnők vagyunk, de mindig barátnőm keltette fel mindenki érdeklődését. Ha buliba megyünk én hiába készülődök 3 óra hosszáig és öltözök ki, mindig barátnőmet dicséri meg mindenki, rám pedig rám sem néznek. Nagyon csúnyának érzem magam ilyenkor, mert ez nagyon rosszul esik. Barátom is próbált vele beszélgetni és kapcsolatot kialakítani ami mégjobban fájt. Sokszor nem tudom megérteni mit esznek annyian a külsején (csibesárga festett haj, több kg smink, letört körmök)

Én próbálok mindig odafigyelni a külsőmre, de valahogyan ez nem tud sehogysem összejönni.

Mit tegyek hogy én is felkeltsem az emberek figyelmét?

2023. jún. 25. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Valoszinuleg genetikailag jobb adottsagu. Ruha smink ezek csak masodlagosak (persze van az a smink ami mar becsap de altalaban arcszerkezet testfelepites szamit ezt nehez komenzalni.)

Igazabol ez nem jelenti h te csunya lennel csak ez igy mukodik altalaban.

Ugyan ez ferfi oldalon is igy mukodik, valoszinuleg te is igy viselkedsz ha ket ferfi kozt kell megoszd a figyelmed jo esellyel kb csak a szebbre koncentralsz meg ha nem is tudatosan.

Az ember is csak egy allat vegso soron, fiatal korban megjobban a kulsosegek vannak a kozpontban.

2023. jún. 25. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
A baratod meg ha flortol vele akkor jobban jarsz ha mas csavo utan nezel, ez nem egyertelmu a leirasbol.
2023. jún. 25. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Az egyéniség, a kisugárzás is sokat számít. Lehet, hogy ezen a téren tud többet a barátnőd.
2023. jún. 25. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Itt az a gond, hogy ez a mérhetetlen önbizalomhiány és frusztráltság kihat a környezetedre. Velük nincs gond. Veled van. De nem a külsőddel. A fejedben kell rendet rakni. Tudok mentőövet dobni, kérdés mennyire vagy problémafókuszú és motivált. Ha még elég a panaszkodás, meg a bezzegelés, addig nem fog bemenni a valós segítség.
2023. jún. 25. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Részigazságok next episode: vélhetően nem hátrány, hogy azon az instant örömöket keresgélő piactéren nem is vagy annyira kelendő. Ha képletesen annak rittyented ki magad, aki az embert keresi benned, akkor esélyes, hogy lesz egy sokkal minőségibb párkapcsolatod, mint olyasvalakinek, akit az első blikkre könnyű sorsa arra kondícionált, hogy nem belül kell csodálatos legyen. Ja, és óvakodj azoktól a gyökerektől, akik csak azért maradnak veled, mert kihasználják a jóságodat!
2023. jún. 25. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Keress egy csunya not magad melle! Vagy dagadtat!!

N

2023. jún. 26. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne járj olyannal, akinek ő kellett, és nem is te. Más teendőd nincs.
2023. jún. 26. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor így éreztem magam a barátnőim mellett. Valahogy engem mintha sosem vettek volna észre a srácok, mindig csak őket. Nagyrészt tényleg az önbizalmon, tartáson és kisugárzáson múlt. Ekkor még fiatal voltam, kb 15 éves, de a rákövetkezendő 5-6 évben kialakult a saját stílusom. Megtaláltam azokat a ruhákat, amik nekem tetszettek, amikben önmagamnak éreztem magam. Elkezdtem úgy sminkelni, hogy magamnak tetszek, és nem úgy, ahogy azt gondoltam, hogy a srácoknak tetszeni fogok. Otthonra találtam valahogy a saját bőrömben, és szerintem ez nagyon látszik egy emberen. Most már úgy tudok jelen lenni a térben, hogy nem érzem, hogy bocsánatot kellene kérnem érte, nem kell semmit kompenzálnom vagy megjátszanom ahhoz, hogy méltónak érezzem magam mások figyelmére.

Ha önmagadat adod, akkor olyan emberekkel fogsz megismerkedni, közel kerülni, akik tényleg téged akarnak. Ha meg eljátszol egy karaktert, akkor az emberek azt a karakter akarják majd tőled látni folyamatosan, és ezt hosszú távon iszonyúan nehéz fenntartani.

Egyébként voltam egy pár buliban életem során, és azoknak a csávóknak a figyelmére, akik ott vannak, őszintén nem vágyom többé. Sokkal előbb mennék el olyasvalakivel randizni, aki mondjuk a villamosmegállóban megszólít egy átlagos kedd délután, amikor smink nélkül egyszerű farmer-pólóban megyek épp haza a Sparból, mint bárkivel, aki részegen egy buliban a világáról alig tudva épp kiszúr magának, mert pont közel voltam hozzá véletlenül.

2023. jún. 27. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!