Mindent elrontottam mit csináljak?😭 Hogyan szerezzem vissza a volt legjobb barátnőmet? L
Hali, szerintem próbálj meg ismét beszélni vele. Elmondhatod neki mindezt lassú léptekkel, magyarul ne önts mindent egyszerre a nyakába, mert elriaszthatod ezzel. Kezdjetek el újra beszélni, viszont ne erőltesd a dolgot, mert az frusztráló lehet neki, ha mondjuk egész nap nem akadsz le róla és ő még nem áll készen az ilyesféle közelségre. Egy idő után, ha nem is legjobb, de valószínűleg újra barátok lesztek.
Emellett neked kicsit meg kell tanulnod elengedni. Tudom, hogy nehéz (idén kényszerültem rá, hogy abbahagyjam a kedvenc sportom, amit már 7 éve űzök, az egészségügyi állapotom miatt), azonban ha szépen lassan próbálsz továbblépni, akkor egyszer meg fog szűnni az érzés. Ez nem fog menni egy ilyen hosszú kapcsolat után az egyik napról a másikra, de hidd el, sokkal könnyebb lesz a dolgod, ha nem stresszelsz ezen.
Remélem hamarosan jobban leszel és hogy a kapcsolatotok rendbe jön majd :D.
L/16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!