Az emberek néznek még TV-t, vagy most már mindenki netezik inkább?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 07:19
1/29 anonim válasza:
Én néha bekapcsolom, átlapozom a tv csatornákat, hátha megy rajtuk valami érdekes, de ezt nagyon ritkán teszem. Régebben néztem a Jóban Rosszbant, de az utóbbi években már azt is neten néztem a suli miatt, de így hogy már annak is vége, így nincs nagyon mit nézni a tv-ben. Én sokkal inkább a régi műsorokat nézem vissza, mert azok élvezhetőbbek voltak, mint a mostaniak (Egy perc és nyersz, A kód, Legyen ön is milliomos, a régi Áll az alku, Párbaly Vágó Istvánnal 🕯, Popdaráló, Megasztár, Stb). Szerencsére a koli miatt van hozzáférésem a Navához, és mindent tudok nézni, amit szeretnék.
2/29 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobbak voltak a régi műsorok!
2023. aug. 17. 07:33
3/29 anonim válasza:
A 11 éves fiam néz tv-t. Én max focimeccset nézek.
A nejem inkább netflixezik.
5/29 anonim válasza:
Én szoktam nézni tudományos ismeretterjesztő csatornákat, pl. DaVinci, pár sorozatot, pl. Poirot, Miss Marple, és filmcsatornákat, pl. Mozi+. Sportot csak ha Olimpia van.
6/29 anonim válasza:
Én is nézek ismeretterjesztő adást: az Atlético meccseit. Ha nem tudok menni a dolgomra családi okok miatt, akkor szeretem, ha a House vagy az Agymenők megy. Ha jó filmet találok délután, akkor meglepődöm és elkezdek örömtüzeket gyújtani.
7/29 anonim válasza:
Nyilván vannak, különben becsődölnének a TV-k. De már én sem nézek semmit, 12 évvel ezelőtt is már csak animéket néztem. Ott nekem vége lett a TV-korszaknak, animéken kívül k.b. szenny az egész.
34/F
8/29 anonim válasza:
Érdekes senki nem néz híradót, reggeli műsorokat. Még névtelen oldalon sem képes a többség beismerni istenem..
9/29 anonim válasza:
8
Híreket nem nézek és nem olvasok idén január 1-je óta egyáltalán semmit. Javultak, már-már rendbe jöttek a laboreredményeim.
10/29 anonim válasza:
Apósoméknál állandóan megy a tv a háttérben, egyszerre akár több szobában is. Ha valamelyik csatornán Bud Spencer megy akkor azt nézik, ha az nincs akkor valami hasonlóan gagyi régi viccesnek szánt filmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!