Az emberek néznek még TV-t, vagy most már mindenki netezik inkább?
Én már vagy 10 éve csak a Forma1-t nézem a tv-ben, semmi mást. A többi műsor egyszerűen nem érdekel. Az meg pláne nem, hogy minden csatornán az éppen aktuális celebbrancs bohóckodik a különböző "vetélkedőkben" azt meg ki sza.rja le. Tv előfizum nincs, azt tudom nézni amit a mindigtv-n lehet ingyenesen fogni. Így, ahogy már említettem csak egyetlen műsort követek, így nekem bőven elég. Hírekről a neten tájékozódom, ha esetleg tudomást szerzek valamiről ami ment valahol és érdekes számomra (az utóbbi kb 10 évben egy kezemen megtudom számolni hány ilyen volt) megnézem utólag a csatorna online felületén vagy leöltöm.
A kérdésre: biztos néznek az emeberek tévét, mert akkor nem lenne ennyi csatorna.
Nem nagyon. Ha filmet, sorozatot szeretnék nézni, biztos, hogy nem a tévéműsorban keresgélnek. Olyan viszont szokott lenni, hogy lefekvés előtt még kicsit molyolni szeretnék valamivel, de jó lenne hozzá, ha menne valami a tévében, de már nincs kedvem belekezdeni valamibe streamen, ezért odakapcsolok valami csatornára, ami legalább nem idegesít.
Meg néha megnézem hatkor a híradót, bár elsődlegesen nem onnan tájékozódom, azt csak azért szeretem, mert olyan szépen egyben van az egész, esetleg olyat is hallok, amit magamtól nem olvastam el a neten, de kiderül, hogy valamennyire mégis érdekel.
Néha olyan is megesik, hogy bekapcsolaskor csak úgy vegigmegyek a csatornákon, mielőtt átlépek Netflixre, YouTubera, akármire, és pont belefutok egy olyan filmbe, amit már régen láttam és szeretem, akkor azt van, hogy az első reklamig nézem, utána megkeresem más platformon, és ott nézem tovabb, vagy már eleve megkeresem, és megnézem az elejéről.
Több mint 10 éve hogy kiköttetem.
Netflix, HBO, Amazon Prime, Disney, meg még valami de elfelejtettem a nevét :)
Meg ncore ha valami egyiken sincs meg :)
Doku sorozatok a Netflixen egész jók vannak, a Disney-en meg a spectrum.
Így soknak tűnik meg drágának, de mindet valami akcióban féláron kaptam, kivéve a netflixet az nagyon drága sajnos. Többe kerül mint az összes többi :(
Évi párszor azért nézek tévét meg reklámokat, amikor meglátogatom a szülővárosomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!