Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy az apósomat...

Normális, hogy az apósomat szinte semennyire sem érdekli a saját lányának az élete és szinte semmit sem tud róla?

Figyelt kérdés

Apósom, baromira fura szerzet számomra, egyszerűen nem tudom, hová tenni az ürgét és próbálom megérteni és nem itélkezni felette, de egyszerűen nem megy. A feleségem szülei 8 éve elváltak, anyósnak lett egy új párja, apósom, meg valahogy visszavedlett egy családapából egy napról-napra tengődő tinédzserré, akinek nincs egy vasa sem, albérletben él és konkrétan teljesen elhanyagolja a gyerekeit -a feleségemnek van egy huga, amennyire tudom, ővele sem tartja a kapcsolatot-.

Amikor megtörtént a válás, nem volt veszekedés vagy feszkó, sőt, még a feleségem próbált is segiteni az apjának, hogy valamennyire normalizálódjon az élete, ő talált neki albérletet és még a kapcsolatot is próbálja tartani, de, ha ő nem hivná fel az apját, nem tudom, hogy tudnánk-e egyáltalán az öregről és az a legfurább ebben, hogy, amig házasok voltak sem segitett nekünk túlsokat, vagy nem volt túl érdeklődő. Próbálok nem fejet vágni, amikor évente egyszer találkozunk és nem elvenni a feleségmtől az örömöt, de egyszerűen nem értem, hogy lehet valaki ennyire nem törődő érdeklődő a saját gyerekeiről. Anyósom, vagy az én szüleim sem szentek, de mi legalább próbálunk kapcsolatot tartani velük és ők próbálnak segiteni nekünk, ahol tudnak, még úgy is, hogy ez nem elvárás a részünkről. Apóst meg egyszerűen nem értem.

dec. 27. 07:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát te ne izgasd ezen magad, majd elrendezi magában a feleséged. Előbb-utóbb rá fog jönni.
dec. 28. 21:14
 12/13 Senior Séf ***** válasza:
47%
Nyilván szégyelli a lecsúszását a lánya előtt.
dec. 29. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jogosak az érzéseid, hiszen szereted a feleséged, azt szeretnéd ha nem lenne ilyen szituban, de hidd el, nem tudsz mit tenni. Se adóssal, se a feleségeddel. Neki magától kell sajnos rájönnie, hogy el kell engedje ezt a dolgot, hiszen egy kapcsolathoz két ember kell, és láthatóan az apja ebben nem partner. Igazából a feleséged szerintem már tudja ezt, hiszen felkapta a vizet, amikor próbáltál erre rámutatni, tudod, az igazság fáj. Csak valamiért nem akarja belátni.
dec. 30. 07:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!