Tegnapi karácsonyi vacsoránál kijelentette anyós, hogy nem tehetem be a lábam többet a házába. Sógor barátnője meg anyós szabotálnak?
Minden alkalommal mikor nála vagyunk, kiközösítenek. Sógor barátnője a tökéletes anyós szerint, tegnap mondta páromnak, hogy neki is egy ilyen személy kellene, meg hogy engem hagyjon el, mert senki nem tud engem elviselni a családban (én is ott voltam, amikor ezt mondta). Tegnap kijelentette, hogy elege van belőlem, meg abból, hogy mindig ki kell füstölnie a házat utánam, és legyek szíves otthon maradni következő alkalommal.
Nem fogok többet a háza közelébe sem menni, viszont nem tudom, hogyan tovább a kapcsolatommal.
Párom teljesen készen van, amit természetesen megértek. Nem akarom választás elé állítani.
Életem legnehezebb döntése, de szerintem az lenne a legjobb neki, ha elhagynám és találna magának valakit, akit a családja elfogad meg kedvel.
És te igent mondtál egy ekkora bunkónak, mint a pasid??? Nem tudlak sajnálni.
Nálam kuka az, aki nem áll ki értem a bunkó családja ellenében.
12-es, exem anyja tudod miért utált? Mert összeköltöztünk "az ő pici fiával" és az exem bedobta az eljegyzést is.
Na, onnantól kezdve én voltam a szmét rbnc, aki elveszi tőle a fiát - végül nem volt eljegyzés sem, mert a fiúka 31 éves létére nem volt értelmes, döntésképes felnőtt, ide-oda lavírozott, köztem meg az anyja között, anyukának nyalt, nekem panaszkodott és sorolhatnám.
valami oka van, hogy ennyire nem bír téged elviselni és ezt a szemedbe mondja, nem a hátad mögött
jó lenni tudni a konfliktus okát
"meg abból, hogy mindig ki kell füstölnie a házat utánam"
Na mondjuk ez nagyon beteg
Erre nincs racionális előzmény
Max ha egyszer bolhásan, leprásan a szeméttelepről érkeztél a vasárnapi ebédre ami esélytelen
Szóval itt az anyóssal is vannak gondok
Ezt a kérdést már kiírtad, csak akkor felhoztad anyós többi ezós baromságát is.
Nem foglalkoznék egy xenofób, ezotéria károsulttal. És a kicsi fiával se, ha nem hajlandó belátni, mi a probléma. De ezt akkor is megkaptad jó pár válaszban, azóta sem történt semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!