Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tegnapi karácsonyi vacsoránál...

Tegnapi karácsonyi vacsoránál kijelentette anyós, hogy nem tehetem be a lábam többet a házába. Sógor barátnője meg anyós szabotálnak?

Figyelt kérdés

Minden alkalommal mikor nála vagyunk, kiközösítenek. Sógor barátnője a tökéletes anyós szerint, tegnap mondta páromnak, hogy neki is egy ilyen személy kellene, meg hogy engem hagyjon el, mert senki nem tud engem elviselni a családban (én is ott voltam, amikor ezt mondta). Tegnap kijelentette, hogy elege van belőlem, meg abból, hogy mindig ki kell füstölnie a házat utánam, és legyek szíves otthon maradni következő alkalommal.

Nem fogok többet a háza közelébe sem menni, viszont nem tudom, hogyan tovább a kapcsolatommal.

Párom teljesen készen van, amit természetesen megértek. Nem akarom választás elé állítani.

Életem legnehezebb döntése, de szerintem az lenne a legjobb neki, ha elhagynám és találna magának valakit, akit a családja elfogad meg kedvel.

tegnap 07:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
56%

És te igent mondtál egy ekkora bunkónak, mint a pasid??? Nem tudlak sajnálni.

Nálam kuka az, aki nem áll ki értem a bunkó családja ellenében.

tegnap 11:48
 22/32 anonim ***** válasza:
67%

12-es, exem anyja tudod miért utált? Mert összeköltöztünk "az ő pici fiával" és az exem bedobta az eljegyzést is.

Na, onnantól kezdve én voltam a szmét rbnc, aki elveszi tőle a fiát - végül nem volt eljegyzés sem, mert a fiúka 31 éves létére nem volt értelmes, döntésképes felnőtt, ide-oda lavírozott, köztem meg az anyja között, anyukának nyalt, nekem panaszkodott és sorolhatnám.

tegnap 11:51
 23/32 anonim ***** válasza:
30%
Én tartanék egy kis szünetet a párkapcsolatomban. Néhány hónap egymás nélkül mindenkinek helyre tenné a dolgokat, hogy akarunk e egymástól valamit. A párod is átérezné, hogy milyen nélküled és hogy ezt a családjának köszönheti elsősorban.
tegnap 12:16
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
Beszéld meg a pároddal, neki kell ezt a családjával lejátszani.
tegnap 12:30
 25/32 anonim ***** válasza:
44%
Gondolom az előzmények nem véletlenül nincsenek leírva
tegnap 12:37
 26/32 anonim ***** válasza:

valami oka van, hogy ennyire nem bír téged elviselni és ezt a szemedbe mondja, nem a hátad mögött

jó lenni tudni a konfliktus okát

tegnap 12:49
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

"meg abból, hogy mindig ki kell füstölnie a házat utánam"

Na mondjuk ez nagyon beteg

Erre nincs racionális előzmény

Max ha egyszer bolhásan, leprásan a szeméttelepről érkeztél a vasárnapi ebédre ami esélytelen

Szóval itt az anyóssal is vannak gondok

tegnap 12:49
 28/32 anonim ***** válasza:
86%
Mikor azt mondta hogy nem jön el az esküvőre csak annyit mondtam volna hogy hál istennek.
tegnap 12:52
 29/32 anonim ***** válasza:
88%
Biztos mondtam volna hangosan hogy akkor végre ide se kell többet kifogást keresni, egyre szépül az élet. És hazamentem volna egy jót aludni.
tegnap 12:59
 30/32 anonim ***** válasza:
64%

Ezt a kérdést már kiírtad, csak akkor felhoztad anyós többi ezós baromságát is.

Nem foglalkoznék egy xenofób, ezotéria károsulttal. És a kicsi fiával se, ha nem hajlandó belátni, mi a probléma. De ezt akkor is megkaptad jó pár válaszban, azóta sem történt semmi?

tegnap 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!