Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tegnapi karácsonyi vacsoránál...

Tegnapi karácsonyi vacsoránál kijelentette anyós, hogy nem tehetem be a lábam többet a házába. Sógor barátnője meg anyós szabotálnak?

Figyelt kérdés

Minden alkalommal mikor nála vagyunk, kiközösítenek. Sógor barátnője a tökéletes anyós szerint, tegnap mondta páromnak, hogy neki is egy ilyen személy kellene, meg hogy engem hagyjon el, mert senki nem tud engem elviselni a családban (én is ott voltam, amikor ezt mondta). Tegnap kijelentette, hogy elege van belőlem, meg abból, hogy mindig ki kell füstölnie a házat utánam, és legyek szíves otthon maradni következő alkalommal.

Nem fogok többet a háza közelébe sem menni, viszont nem tudom, hogyan tovább a kapcsolatommal.

Párom teljesen készen van, amit természetesen megértek. Nem akarom választás elé állítani.

Életem legnehezebb döntése, de szerintem az lenne a legjobb neki, ha elhagynám és találna magának valakit, akit a családja elfogad meg kedvel.

tegnap 07:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez a helyzet bármennyire kellemetlen is számodra, valójában nem a te terhed, kérdező kedves. Anyósod -valószínűsíthetően- náci, akár tud róla, akár nem, akár szándékosan csinálja, akár nem.

A teher a párodé. Neki kell választania. Itt az ideje a felnövésének. Abból, hogy a szituációban nem állt ki melletted azonnal, következtetni lehet rá, hogy halogatta a felnövést.

tegnap 08:40
 12/32 anonim ***** válasza:
49%

Ez teljesen életszerűtlen. Valami előzmény biztosan volt. Nem utálnak senkit ok nélkül.

Valamit elhallgatsz...

tegnap 08:41
 13/32 anonim ***** válasza:
65%
#12: majd kitalálja a sztori többi részét, és folyamatosan csepegteti.
tegnap 08:45
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
Én meghallgatnám a másik oldalt is. Azért itt valami sántít és biztos van előzmény is.
tegnap 09:01
 15/32 anonim ***** válasza:
71%
12-es, ez a történet nagyon is életszerű. Az osztákok nem egy befogadó nép. Sok osztrák felsőbbrendűnek képzeli magát, beképzelt, kirekesztő, az ilyeneknek elfogadhatatlan, hogy egy magyar migráns bekerüljön a családjukba és az se számít, ha konkrétan művelt, okos, rendes emberről van szó.
tegnap 09:04
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, anyós kedvéért biztosan nem hagynám el a párom. A MAGAM ÖNBECSÜLÉSÉÉRT elhagynám, ha egy ilyen helyzetben nem állna ki mellettem. Bizonyos fokú gyötrődés érthető a párod részéről, de ha sokáig agonizál, az a részedre egy nagy, és egyértelmű NEM-et jelent (sajnos).

A párod helyében meg mindenképp megszakítanám ebben a helyzetben az anyjával, hiszen akár együtt maradtok, akár nem, azzal, hogy felnőttként ennyire meg akarják szabni a magánéletét, őt is rendesen megalázzák.

tegnap 09:16
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Itt minden attól függ, hogy a párod miképpen áll a dologhoz. Ő hogy reagált erre az egészre? Kiállt melletted? Ha igen, akkor nem szakítanék vele anyuci miatt. Ha nem, akkor meg egyértelmű, hogy nem mellette van a helyen.

Ha az én szüleim ezt eljátszanák, tuti megszakítanám velük a kapcsolatot, pedig imádom őket. Viszont felnőtt nő vagyok, szeretem a páromat és nem tűrném, hogy így megalázzák.

tegnap 09:30
 18/32 anonim ***** válasza:
61%

Te már így is sokat tűrtél

Azt is megértem hogy tartasz attól hogy amennyiben a párod téged választ ezt a későbbiekben felrója neked hogy ő bezzeg az anyjával is megszakította a kapcsolatát érted

Anyósodhoz nem is értem hogy eddig miért mentél? Így áll hozzád, be nem tenném a lábam hozzá, nem várnám meg amíg az arcomba mondja hogy ne menjek

Én ebbe a helyzetben szakítanék a párommal. Eddig sem állt ki értem, pedig ment a pl kiközösítés és arról fix hogy tudod

Szakíts, a jegyese vagy és nem áll ki melletted. Ez nem változna ha házasok lesztek. Ha gyerek lesz ahoz meg ki tudja hogy hogy állna anyósjelölt.

tegnap 09:49
 19/32 anonim ***** válasza:
68%

Mekkora szemétség ez. Nekem olyan ismerősöm van, aki 34 évesen még az anyjával él és nem érti ezzel, mi a gond :)

Mondjuk ők nagyon egymáshoz nőttek és amire ő azt mondja, hogy a szeretet nem szégyen, szerintem ez a szint beteg.

tegnap 10:35
 20/32 anonim ***** válasza:
62%
Ha párod minden napokba kiáll melletted, akkor maradj vele. Nem az anyja lesz a családja. Te vagy már a családja. Szeresd a párod feltétel nélkül.
tegnap 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!