Férjem kijelentette, hogy nem akarja a házunkban a szüleimet látni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sokáig jó volt a viszony, de fél éve összevesztek.Férjem mellett állok, noha úgy gondolom, hogy rajta is azért múlt, hogy így alakult. Amikor 5 perc kávéra áthívtam szüleimet,a férjem elviharzott, kijelentette, hogy többet ide ne jőjjenek. Azért kicsit furcsának gondolom, hogy a közös házunkba ne léphetne be anyám, de valahol megértem a férjemet is.2021. dec. 5. 23:33
2/37 Sterre válasza:
Mi volt az oka az összeveszésnek?
3/37 anonim válasza:
Ne hívd át őket, ha meg akarod őrizni a férjedet. Te járj el a szüleidhez, de ne erősítsd bennük azt a tudatot, hogy nekik van igazuk a férjeddel szemben.
4/37 anonim válasza:
bármi is történt tuti hogy férjnek van igaza... 100/99 esetben legalábbis
6/37 anonim válasza:
tipikus anyós bajok lehettek túlreagálásból adódóan...ne csináld ezt ne csináld azt , adjál több pénzt, ne cigizz, ne igyál annyit, hogy néz ez ki, gyerek készül hm hm?
7/37 anonim válasza:
szeggyél még nem ízlik? a puszilós mama jobbat főz mi? Egyél kenyeret is! Hova megy ez /hol marad ez éjfél után? Vehetne vm jobb autót is. A gyorshajtás bezzeg összebírtad hozni, de az onoka még láthatáron se... stb stb
8/37 anonim válasza:
Amíg nem írod le részletesen, miért vannak rossz viszonyban, addig semmit sem lehet mondani.
Nem tudom, miért nem magától értetődő számodra, hogy ez a legalapvetőbb információ, amit le kéne írnod.
9/37 anonim válasza:
Lényegtelen, min vesztek össze…
A férjemmel közös a házunk, senki olyat nem hívok ide, aki neki kellemetlenséget okoz, hiszen ez ugyanannyira az ő otthona, mint az enyém. (Leszámítva védőnőt, gyerekorvost és társait, de ez más kérdés.)
10/37 anonymousreview60 válasza:
Kérdező! Lósz@rt sem írtál le. Mi a sztori?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!