Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férjem kijelentette, hogy nem...

Férjem kijelentette, hogy nem akarja a házunkban a szüleimet látni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokáig jó volt a viszony, de fél éve összevesztek.Férjem mellett állok, noha úgy gondolom, hogy rajta is azért múlt, hogy így alakult. Amikor 5 perc kávéra áthívtam szüleimet,a férjem elviharzott, kijelentette, hogy többet ide ne jőjjenek. Azért kicsit furcsának gondolom, hogy a közös házunkba ne léphetne be anyám, de valahol megértem a férjemet is.

2021. dec. 5. 23:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
55%

Döntsd el, ki mellett állsz. Ha a férjed mellett állsz, akkor a szüleid ne tegyék be a lábukat oda.

Mi az, ami a férjeden is múlt? Hogy nem tűrte el, hogy beleszóljanak az életébe? Gondolkozz már egy kicsit.

Ha a szüleid mellett állsz, akkor válj el.

(én leugattam az én szüleimet, amikor a páromat támadták, és nem volt bennem, hogy "azért a férjemen is múlt...")

2021. dec. 6. 02:59
 12/37 anonim ***** válasza:
83%
Fontos lenne tudni a sztorit. A szüleid a szarrágók vagy a férjed?
2021. dec. 6. 03:41
 13/37 anonim ***** válasza:
52%
Ha szereted a férjed ne hívd át őket.
2021. dec. 6. 04:06
 14/37 anonim ***** válasza:
74%

Ha tudod hogy nem jőnek ki jól eleve nem hívom át 5 percre sem.

Én megyek át szüleimhez hozzánk anyu nem jőhet át.ha szeretnék akkor én megyek át ő hozzá.

2021. dec. 6. 05:56
 15/37 anonim ***** válasza:
77%
Ez így nagyon nem jó, mert hiába szereted a férjed így előbb utóbb meg fogod utálni, mert választás elé állított. Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek nem tudják megbeszélni a dolgokat és ilyen helyzetbe hoztak téged.( Egyik sem különb a másiknál) Én megmondanám a férjemnek, hogy oké de az ő szülei se jöjjenek. Nem lehet sokáig két tűz közé állítani senkit,mert nagyon szét tudja rombolni a kapcsolatot. Mindkét fél hibás ebben a veszekedésben, ezért megkérném őket hogy beszéljék meg ezt a konfliktust és ha szeretnek lépjenek túl rajta a te érdekedben.
2021. dec. 6. 06:04
 16/37 anonim ***** válasza:
72%
Megmondanám hogy az ő szülei sem jöhetnek akkor.
2021. dec. 6. 06:08
 17/37 anonim ***** válasza:
89%
Békítsd ki őket, jobbat nem tudok.
2021. dec. 6. 06:14
 18/37 anonim ***** válasza:
32%
A férjednek van igaza.
2021. dec. 6. 07:02
 19/37 anonim ***** válasza:
27%
Igaza van.
2021. dec. 6. 07:13
 20/37 qkker1 ***** válasza:
88%
Kicsit többet is írhatnál, mert így semmit nem érteni a sztoriból!
2021. dec. 6. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!