Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férjem kijelentette, hogy nem...

Férjem kijelentette, hogy nem akarja a házunkban a szüleimet látni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokáig jó volt a viszony, de fél éve összevesztek.Férjem mellett állok, noha úgy gondolom, hogy rajta is azért múlt, hogy így alakult. Amikor 5 perc kávéra áthívtam szüleimet,a férjem elviharzott, kijelentette, hogy többet ide ne jőjjenek. Azért kicsit furcsának gondolom, hogy a közös házunkba ne léphetne be anyám, de valahol megértem a férjemet is.

2021. dec. 5. 23:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
89%

"Ez akkor nem így van ha te tőlük kaptad ajándékba a lakást

Akkor mehetnek mikor akarnak végtére is az ő pénzük."

Ez akkor sincs így, de ez akkor is durva. És azért vannak dolgok, pl. amit azért tisztázni kéne: soha többet nem akar velük találkozni, egy ünnepen sem, stb.? Ha ti kaptok össze, akkor is ez lesz a kofliktuskezelési módszere, hogy nem beszéljük meg, mi a baj, csak takaroggy, látni se akarlak többé? Csak mert akkor nem biztos, hogy akarnék gyereket ettől az embertől.

De mondom, nem tudjuk, hogy mi a konfliktus forrása, oka...

2021. dec. 6. 09:40
 32/37 anonim válasza:
67%
Szerintem az a házastárs,aki a másik szüleit semmibe veszi és arra akarja inspirálni a másikat is,hogy vesszen össze velük- bármilyen okból kifolyólag- nem az igazi társ és inkább tőle kell megszabadulni.A szülei élete végéig ugyanazok az embernek,társat találhat másikat is.
2021. dec. 6. 09:50
 33/37 anonim ***** válasza:
67%

32Attól hogy ő valami oknál fogva nem kíván kapcsolatot a anyósékkal még lehet egy nagyon jó férj.A kérdező egy szóval nem írja hogy megtíltotta neki a férje szüleivel való kapcsolatot.

Nem tudjuk hogy a vita tárgya nem az ő szülei voltak.

Azok is egyen értéküek anyósékkal.

Amúgy a tisztelet kölcsőnös

Attól hogy anyos vagyok és nem kedvelem a vőmet mêg udvaríasságból is tisztelem.Főként mert a.lányom választása.

Ezzel a hozá állással nagyon sok házaspár azonnal válhatna.

2021. dec. 6. 10:43
 34/37 anonim ***** válasza:
93%
Nem olvastam az eddigi hozzászólásokat. Kompromisszum? Mondjuk akkor hívod át a szüleidet, amikor a férjed nincs otthon? Akkor neki tulajdonképpen nincs belőle kellemetlensége, hisz nem is találkozik velük.
2021. dec. 6. 10:45
 35/37 anonim ***** válasza:
94%
Abból kiindulva, hogy a feleség késő este föltette a kérdést (gondolom nem este 11-kor kávéztak ott a szülei), és azóta se reagált a kifejezetten neki címzett kérdésekre se, szerintem egy troll tette föl a kérdést.
2021. dec. 6. 10:47
 36/37 anonim ***** válasza:
89%
És kinek adsz igazat? Mert nálunk volt olyan, hogy anyám kb. kimententte a már exférjem kezéből a totyogó gyerekünket, mert az a fülénél fogva cibálta. Azóta is azt hallgatom, hogy anyám tette tönkre a házasságunk, nem az, hogy mi nem tudtunk kommunikálni... Szóval alapvetően egyet értek azzal, hogy ti legyetek egységfront, de ennyiből nem lehet megmondani, kinek van igaza.
2021. dec. 6. 13:39
 37/37 anonim ***** válasza:
29%

Gondolom ez a kérdés kíváncsiságból született, hogy mi van, ha most a nő anyja van kiutálva.

Hiszen ha a férfi nem akarja még a környékről is kitiltani az anyját, akkor minden utolsó anyuci pici fiának el van hordva, sőt el is kell válni. 😀

Hozzáteszem létezik olyan durva ok, hogy jobb, ha anyuka tényleg nem néz többet a környékre se, de az nem a tipikus, megkérezte miért nem a másik zokni van az onokán, miért a piros...

2021. dec. 6. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!