Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tegnapi karácsonyi vacsoránál...

Tegnapi karácsonyi vacsoránál kijelentette anyós, hogy nem tehetem be a lábam többet a házába. Sógor barátnője meg anyós szabotálnak?

Figyelt kérdés

Minden alkalommal mikor nála vagyunk, kiközösítenek. Sógor barátnője a tökéletes anyós szerint, tegnap mondta páromnak, hogy neki is egy ilyen személy kellene, meg hogy engem hagyjon el, mert senki nem tud engem elviselni a családban (én is ott voltam, amikor ezt mondta). Tegnap kijelentette, hogy elege van belőlem, meg abból, hogy mindig ki kell füstölnie a házat utánam, és legyek szíves otthon maradni következő alkalommal.

Nem fogok többet a háza közelébe sem menni, viszont nem tudom, hogyan tovább a kapcsolatommal.

Párom teljesen készen van, amit természetesen megértek. Nem akarom választás elé állítani.

Életem legnehezebb döntése, de szerintem az lenne a legjobb neki, ha elhagynám és találna magának valakit, akit a családja elfogad meg kedvel.

tegnap 07:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Ha az én páromra mondana ilyet anyám, teljesen egyértelmű, hogy se tenném be többet a lábam hozzá.
tegnap 07:10
 2/30 anonim válasza:
93%
Ne foglalkozz velük,ne járj hozzá,ignoráld.. ne is beszélj róluk a pároddal.külön éltek..semmi közük hozzád.
tegnap 07:20
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
Küldtem volna el a pcsba ha anyám ilyen mondana páromra.
tegnap 07:33
 4/30 A kérdező kommentje:

Sajnos ennyire nem egyszerű. Látom (meg meg is értem), hogy mennyire zavarja, hogy választania kell köztem meg a családja között. Jegyesek vagyunk, anyós szemünkbe mondta, hogy a mi esküvonkre nem jön el, majd ha egy olyan jegyese lesz, aki megérdemli, akkor igen.

Nem tudom kibírom e tiszta lelkiismerettel, ha miattam megszakad a kapcsolat köztük. Sógor barátnője meg teszi a fát a tűzre és biztatja anyóst.

tegnap 07:37
 5/30 anonim ***** válasza:
96%
Elmondod miért utálnak ennyire? Mi az előzmény? Talán roma vagy?
tegnap 07:38
 6/30 A kérdező kommentje:

Magyar vagyok, viszont a párom osztrák.

Ezen kívül nem tudom én sem megmondani, mi lehet a gond. (Jól kereső munkahelyem van, egyetemi végzettséggel, amit itt Ausztriában végeztem el, szóval ez nem lehet a gond, családom mindenben támogat, páromat úgy szeretik mint engem meg a testvéreimet)

Első perctől végig az volt a céljuk, hogy szétválasszanak minket.

tegnap 07:42
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd ott a faxba. A parod sem ved meg. Ennyi.
tegnap 07:51
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
Egyre jobbak ezek a kérdések.
tegnap 07:55
 9/30 anonim ***** válasza:
25%
Gazdagok?
tegnap 08:31
 10/30 anonim ***** válasza:
18%
Mit jelent a jol fizeto?
tegnap 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!