Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósok nagy része miért...

Az anyósok nagy része miért nem bírja ki, hogy ne szóljon bele a gyereke és annak párja életébe?

Figyelt kérdés
Ha valaki azzal jön hogy ez általánosítás, mert hogy nem minden anyós ilyen, akkor annak már most mondom, igen, általánosságban írtam, az anyósok nagy részéről beszélünk, nem az összes anyósról :D
tegnapelőtt 07:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%
18 a tapasztalat nem fektetn a korral jár...
tegnapelőtt 10:57
 22/31 anonim ***** válasza:
85%
mert a gyerekek nem húzták meg idejében a határt. Én mérges voltam a feleségemre, mikor a kapcsolatunk elején egy csomósuor összeveszett a szüleivel, hogy ne szóljanak bele, pedig csak jót akartak - és én is így gondoltam. De utólag belátom, hogy neki volt igaza. Az elején a kis dolgoknál a feleségem meghúzta a határokat, és most egy egészséges családdinamikánk van, és teljesen jó kapcsolatban vagyunk.
tegnapelőtt 11:09
 23/31 anonim ***** válasza:
8%

18.

A kádár rendszerben szocializálódott, önállótlan, tanulatlan réteg mégis milyen tapasztalattal, képességekkel bír?

Még az én 50-es korosztályomnál is rezeg a léc, de az előző generáció nagyon elmaradott.

Néhány értelmes, világlátott, önálló példánytól eltekintve.

tegnapelőtt 11:17
 24/31 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk nem kellene keretlenul beleszolni dolgokba, talan ennyi. Majd ha kell tanacs, megszolalok. Ha nem szolalok meg, akkor nyilvan nem kerek. Herotom van attol, hogy mindenki jobban tud mindent. Ezt igy, ezt ne igy, stb. Ki kerdezte? En se pofazok bele mas dolgaba, ha nem ker velemenyt.
tegnapelőtt 12:54
 25/31 anonim ***** válasza:
17%

18 a tapasztalat nem fektetn a korral jár...

szerintem ezt ő nem írta. De ha a szülőd/anyósod, akkor biztosan nevelt gyereket.

tegnapelőtt 13:52
 26/31 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez nem anyósság, vagy apósság, hanem jellem kérdése. Nálunk apám az "anyós", mindenbe beleszól és kéretlen tanácsokat osztogat állandóan, míg anyám bezzeg el tudta fogadni, hogy nem lesz unokája.
tegnapelőtt 15:12
 27/31 anonim ***** válasza:
90%
25 jah...de akkor se pófázzon bele és ne adjon kéretlen tanácsot. Saját anyám nem szól bele.
tegnapelőtt 18:47
 28/31 anonim ***** válasza:
21%
A menyemnek az a baja velem, hogy nem támogatom őket anyagilag.
tegnapelőtt 19:37
 29/31 anonim ***** válasza:
65%

28.

Miért? Lenne miből?

tegnap 14:48
 30/31 anonim ***** válasza:
44%

Amúgy igen, de úgy vagyok vele, hogy 30 évesek dolgoznak, és nagyon gáz ha valaki ennyi idősen a szüleit húzza le. Az a baj, hogy mióta a menyem kétszer szült az elmúlt 5 évben, akkor csak a fiam dolgozott, a menyem egy éve kénytelen volt bölcsibe rakni a 2 éves unokámat, hogy vissza menjen 6 órába dolgozni. Azért haragszik rám a menyem, mertha én adtam volna pénzt akkor nem kellene 2 gyerek mellett ennyit dolgoznia. Hát sajnálom, hogy neki ez megterhelő, én egyedülálló anyukaként 3 gyerekkel csináltam végig🫤. Sajnálom, hogy 3 gyerek után én már szeretném élvezni az életet és inkább elmegyek egy Új-Zélandi nyaralásra, minthogy leadjam neki minden hónapban a fizetésem negyedét. Van egy másik menyem, érdekes módon ő nem kunyerál, pedig neki is van kisgyereke...

tegnap 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!