Pàrom apja nem kedvel?
Figyelt kérdés
Sokszor türelmetlen velem ,èrdekes hangnemet üt meg velem szemben.Ezek a megnyilvànulàsok vajon azt jelzik ,nem kedvel engem?Eddig olyan semmilyen volt velem szemben ,de most mintha kezdenê kimutatni a foga fehêrjêt.Pârom szerint marhasâg ,mert kedvel engem a csalàdhoz tartozom ,de szerintem az apja annyira ennek nem örül.Màst kêpzelhetett el a fia pârjakênt.Ma pl meghazudtolt engem.Megbeszêltünk egy időpontot egy ügy intêzêse szempontjâbòl ,ên tisztân emlèkszem milyen időpontra ,erre ma azzal jön,hogy dehogyis előbb volt megbeszêlve.Ùgy gondoltam râhagyom az ilyennek mindig igaza van.De ha ilyen lesz velem a tovâbbiakban, meg fogom kêrdezni ,hogy akkor most hânyadân âll velem.Itt a karâcsony ,ês nem fogom megjàtszani magam.dec. 6. 11:32
31/36 A kérdező kommentje:
Ennyi:)Köszönöm nektek:)
dec. 7. 20:19
32/36 anonim válasza:
Nincs középkori agyam, sőt. :) Én meg elmondanám, hogy ebben az országban, ahol élek még a párod kocsiját se vezetheted, mert egy igazoltatásnál azt hiszik, hogy elloptad. Ezt onnan tudom, hogy tesóm külön nyilatkozattal vezethette csak azt a kocsit, ami a párjáé. :)) meg korházban pl szóba se állnak veled, ha utána érdeklődsz, mert senkije van gyeki papíron. Hivatalos helyekre igenis kell az a papír, ne hülyéskedjetek. Anyádnak utolsó megkártyázták max , lehet te a lehetőségek országában élsz. De attol normális helyeken, nincs semmi jogod a másikhoz, hacsak nem vagytok házasok. Nagyon okosak meg olvassatok utána, hogy egy pár akkor lesz egy kulon állo család, ha házasok. Az egyutteles nem család. Ennyi erővel mi is egy család vagyunk a lakótársaimmal. Ha valamelyikkel valami történik, kórházba kerül odamegyek s megmondom, hogy háde a lakótársam, jogom van tudni. Úgy kirohognek mint filmen.
33/36 anonim válasza:
32.
Oké elmaradott közegben leledző, azért térj le a valóságba is nèha.
Semmilyen "kártyázás" nem volt, miért te hol élsz?
Itt bejegyzett élettársi kapcsolat is van.
Elképesztő miket hordasz itt össze.
Okoskodj annak az országnak a platformjain, ahol ilyen középkori állapotban tartják a nőket.
34/36 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Akkor itt is mindenki középkori csak ti éltek ilyen hiperszuper világban
35/36 anonim válasza:
34.
Jó, akkor legyél elmaradott falusi, aki a vadasan élőket a szájára veszi a többi Vörös Rébékkel.
36/36 anonim válasza:
Nem kötelező szeretnie a fia párját. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!