Mièrt nem kedvel a pàrom èdesanyja?
Màr majdnem 10ève együtt vagyunk a pàrommal, de mèg mindig nem tegezhetem az anyukàjàt. A csalàdba mindenkinek a pàrja tegezheti, csak èn nem. A fèrje évekkel ezelőtt elhunyt, csak egy szem fia van. A sajàt hàzunkban èlünk, amibe egy forintot nem adott bele. Amikor vendègsègbe jön-vagy mi megyünk hozzà, folyton beleköt mindenbe, semmi nem jó amit csinàlok. Ha belèmköt, persze nem hagyom magam, így gyakran alakul ki paràz svita. A pàrom nem fogja egyikünk pàrtjât sem, amolyan csendes szemlèlő. Kèrlek kímèljetek meg attól, hogy “töketlen”, mert neki csak ilyen a termèszete. Ès nem fogom elhagyni mert szeretem. Az anyukàjával kell ezt lejàtszanom, ezt tudom... csak azt nem hogy hogyan.
Van olyan közületek aki ilyen vagy hasonló helyzetben van vagy volt?
Nem voltam ilyen helyzetben, mindig jól kijöttem velük.
Ne sértődj meg, de szerintem egy anya km-ekről megérzi ha valaki a gyereke mellett csak érdekből van, de nem érzésből. És nem csak egy anya érzi ezt, hanem az emberek nagyon nagy többsége is. Ilyenkor szokott taszító hatást kiváltani az adott fél az emberből.
Főleg ha még azt is látja, hogy nem tőrődsz normálisan a sráccal, egreciroztatod, megjátszod magad, akkor végképp.
"Ha belèmköt, persze nem hagyom magam, így gyakran alakul ki paràz svita."
Emiatt lehet. Meg mert a párod töketlen. És mert tíz év után még mindig nem a felesége vagy, így nem bízik benned.
2+ Az emberek nagyon nagy többsége tudat alatt megérzi az adott személy valós rejtett jellemét, gonoszságát, irigységét érdekét. Ezt ne felejtsd.
Nem csak a szellemi emberek, hanem a világi, abszolút hitetlen emberek is.
Vannak emberek, akikkel világéletemben magázódtam, mert nem ajánlották fel a tegeződést.
Erre jöttek nálam fiatalabbak, akik idegenek voltak ezeknek az embereknek, akikkel nekem sok évtizedes jó viszonyom van, akik maguktól letegezték őket. Így alakult ki a tegeződés.
Ezt nem kell irigyelni, ez bunkóság.
Kezdem ott, hogy az 1-es válaszon kívül az összes többit hülyeségnek tartom.
Kérdező! Milyen jogon kritizálja, hogy te a ti házatokban mit, hogyan csinálsz? Én a vitát nem úgy vezetném, hogy elmondanám, az miért jó, hanem megmondanám, hogy semmi köze, semmi beleszólása nincs ebbe. És ezek után kívül tágasabb.
Namost mivel ez rendszeresen előfordult, szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy akarod őt beengedni a házatokba. Te pedig ne menj el őhozzá, vagy csak nagy ritkán. Ha keveset találkoztok, máris erősen csökken a viták lehetősége.
Amúgy azért a férjed melléd állhatna. Legalább akkor, amikor a ti házatokban a te munkádat nekiáll az anyja kritizálni.
Az, hogy nem tegezheted a párod anyját, szerintem a legkevesebb. Ettől még lehetne jó a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!