Pàrom apja nem kedvel?
Az én apósom is éveken keresztül ellenségeskedett velem mert nem éppen vagyok teljesen magyar, ő meg enyhén szólva rasszista , éreztem, hogy nem kedvel, aztán mikor összeházasodtam a fiával beletörődött, most pedig 8 hónapos terhes vagyok, házasság után elfogadta, hogy nem matyóhímzett magyar kinézetű unokája lesz, azóta egyébként nagyon is jó a viszonyunk.
Megváltozott és tényleg úgy érzem, hogy kedvel, és a kapcsolatunk még a terhességem előtt, de a házasságom után normalizálódott, szóval nemis az unoka miatt jópofiskodik.
Kitartást kívánok neked, de tudd, hogy nem vagy köteles mindent elviselni, és a párod igenis kelleni fog hozzá, hogy melletted álljon és ragaszkodjon hozzád, ha ezt működtetni akarjátok hosszútávon.
Lehet csak rosszul emlékezett. Ilyen nem esik meg veled? Tudod azok az emberek, akiknek sok dolguk van és nem jártasak annyira a technológiában, és azonnal nem jegyzeteli le, elfelejthetik/másképp értelmezik. Én is ha mindent nem írnék a naptáramba, egy egy dolog kimenne a fejemből. Pedig 20 éves vagyok, csak egyszerre annyi minden van a fejemben, hogy szelektál.
Könyörgöm ne kezd el arcoskodni a párod apjával, főleg ne karácsonykor. Senki nem kér a jopofizásbol, mert ha igaz is, hogy nem ilyen menyecskét szánt magának, csak beigazolod, hogy olyan vagy, amilyennek ő képzel. Szerinted a párod mit gondolna, ha elkezdesz hisztikézni az apjának? Úgy kirak mint macskát sz@rni, én is ezt tenném a helyében.
#11 12:51
Legyőzte az előítéleteit és meglátta az embert - végül jól alakult a dolog.
Egyébként nem feltétlenül az a gond ilyenkor, hogy Neked milyen a származásod, hanem pl. az unoka is találkozhat előítéletekkel vagy család (rokonság) szocializációja más lehet.
Nagy részben félelmek és nem kifejezetten rasszizmus ez szerintem, vagyis nem feltétlenül veled volt baja, hanem "a körülményekkel".
Inkább a mostani lehet a valódi arca mint az, amit kezdetben megismertél...
Nem tudom, a kérdezőnél mi lehet a gond, van-e ellen érzet vagy tényleg rosszul emlékezett és alapvetően túlságosan önérzetes, ill. ezek kombinációja.
Lehet, hogy első körben párod tud eredményesebben utánajárni ennek.
9.
Arra céloztam, hogy szerinted mi lehet az oka.
Az ilyenek sosem mondják meg, csak lapulnak és sunyin bántanak.
Nem vagy elég iskolázott az értelmiségi családba?
Vagy túlképzett vagy a falusi apósnak?
Csúnya vagy? Kövér?
Vagy túl szép és rádkattant a vén majom?
Azért csak sejted mi a helyzet nem?
A legjobb, ha kerülöd és egyáltalán nem intézel vele ügyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!