Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Pàrom apja nem kedvel?

Pàrom apja nem kedvel?

Figyelt kérdés
Sokszor türelmetlen velem ,èrdekes hangnemet üt meg velem szemben.Ezek a megnyilvànulàsok vajon azt jelzik ,nem kedvel engem?Eddig olyan semmilyen volt velem szemben ,de most mintha kezdenê kimutatni a foga fehêrjêt.Pârom szerint marhasâg ,mert kedvel engem a csalàdhoz tartozom ,de szerintem az apja annyira ennek nem örül.Màst kêpzelhetett el a fia pârjakênt.Ma pl meghazudtolt engem.Megbeszêltünk egy időpontot egy ügy intêzêse szempontjâbòl ,ên tisztân emlèkszem milyen időpontra ,erre ma azzal jön,hogy dehogyis előbb volt megbeszêlve.Ùgy gondoltam râhagyom az ilyennek mindig igaza van.De ha ilyen lesz velem a tovâbbiakban, meg fogom kêrdezni ,hogy akkor most hânyadân âll velem.Itt a karâcsony ,ês nem fogom megjàtszani magam.

#hazugság #utálat #Gàzlàng
dec. 6. 11:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%

Az én apósom is éveken keresztül ellenségeskedett velem mert nem éppen vagyok teljesen magyar, ő meg enyhén szólva rasszista , éreztem, hogy nem kedvel, aztán mikor összeházasodtam a fiával beletörődött, most pedig 8 hónapos terhes vagyok, házasság után elfogadta, hogy nem matyóhímzett magyar kinézetű unokája lesz, azóta egyébként nagyon is jó a viszonyunk.

Megváltozott és tényleg úgy érzem, hogy kedvel, és a kapcsolatunk még a terhességem előtt, de a házasságom után normalizálódott, szóval nemis az unoka miatt jópofiskodik.

Kitartást kívánok neked, de tudd, hogy nem vagy köteles mindent elviselni, és a párod igenis kelleni fog hozzá, hogy melletted álljon és ragaszkodjon hozzád, ha ezt működtetni akarjátok hosszútávon.

dec. 6. 12:51
 12/36 anonim ***** válasza:
49%

Lehet csak rosszul emlékezett. Ilyen nem esik meg veled? Tudod azok az emberek, akiknek sok dolguk van és nem jártasak annyira a technológiában, és azonnal nem jegyzeteli le, elfelejthetik/másképp értelmezik. Én is ha mindent nem írnék a naptáramba, egy egy dolog kimenne a fejemből. Pedig 20 éves vagyok, csak egyszerre annyi minden van a fejemben, hogy szelektál.

Könyörgöm ne kezd el arcoskodni a párod apjával, főleg ne karácsonykor. Senki nem kér a jopofizásbol, mert ha igaz is, hogy nem ilyen menyecskét szánt magának, csak beigazolod, hogy olyan vagy, amilyennek ő képzel. Szerinted a párod mit gondolna, ha elkezdesz hisztikézni az apjának? Úgy kirak mint macskát sz@rni, én is ezt tenném a helyében.

dec. 6. 13:00
 13/36 anonim ***** válasza:
72%

#11 12:51

Legyőzte az előítéleteit és meglátta az embert - végül jól alakult a dolog.

Egyébként nem feltétlenül az a gond ilyenkor, hogy Neked milyen a származásod, hanem pl. az unoka is találkozhat előítéletekkel vagy család (rokonság) szocializációja más lehet.

Nagy részben félelmek és nem kifejezetten rasszizmus ez szerintem, vagyis nem feltétlenül veled volt baja, hanem "a körülményekkel".

Inkább a mostani lehet a valódi arca mint az, amit kezdetben megismertél...

Nem tudom, a kérdezőnél mi lehet a gond, van-e ellen érzet vagy tényleg rosszul emlékezett és alapvetően túlságosan önérzetes, ill. ezek kombinációja.

Lehet, hogy első körben párod tud eredményesebben utánajárni ennek.

dec. 6. 13:35
 14/36 anonim ***** válasza:
84%

9.

Arra céloztam, hogy szerinted mi lehet az oka.

Az ilyenek sosem mondják meg, csak lapulnak és sunyin bántanak.

Nem vagy elég iskolázott az értelmiségi családba?

Vagy túlképzett vagy a falusi apósnak?

Csúnya vagy? Kövér?

Vagy túl szép és rádkattant a vén majom?

Azért csak sejted mi a helyzet nem?

A legjobb, ha kerülöd és egyáltalán nem intézel vele ügyeket.

dec. 6. 15:24
 15/36 A kérdező kommentje:
Kedves 12.es .Csendben maradok,nyilvàn karàcsonykor mindenki szeresse egymàst
dec. 6. 16:52
 16/36 anonim ***** válasza:
90%
Itt az egyetlen gond, hogy mindez a párod szerint marhaság. Nem lesz ennek jó vége, az nem jó kapcsolat ahol meghazudtolják az igazságodat. Te laksz a pasidnál, azért jár hozzátok az apja? Vagy miért nem a gyereke látogatja őt?
dec. 6. 17:54
 17/36 A kérdező kommentje:
Èn lakok a pâromnàl igen.Erős nàluk a csalàdi kötelèk,jönnek pàrszor.
dec. 7. 09:51
 18/36 anonim ***** válasza:
68%
És ezt az eredeti erős családi köteléket akarja a párod egész életében fenntartani? Mert az új családi köteléke -veled- már fontosabb kellene, hogy legyen, ha csak nem az a szándék, hogy beledolgozzanak téged az erős családi kötelékbe ahol apuka a főnök. Ez esetben ne is bízz abban, hogy párod észreveszi, hogyan beszél veled az apja. Nektek elsősorban egymáshoz kellene tartoznotok, csak utána a nagyobb családhoz. Ahol viszont párod elvárná, hogy tisztelettel beszéljenek veled, hisz te is azt teszed. Alaposan figyelgesd, milyenek veled, nem biztos, hogy jó lesz neked ha leragadsz a párod mellett. Ha gyerek is lesz már késő lesz gondolkodni, nehéz lesz kilépni.
dec. 7. 11:39
 19/36 anonim ***** válasza:
68%
#18 amíg nem házasok, nem család, csak 2 ember aki együtt él. Én nem lennék annyira tökös, hogy ott lakok a paromnál, és még az apjával is szájaskodjak. Holott lehet nincs igaza a kérdezőnek, és csak egy erős paranoiás van, vagy tényleg csak egy idegesítő kislány, aki mellett az ember próbál nyugodt maradni, de néha látszik rajta, hogy elege van már.
dec. 7. 11:44
 20/36 anonim ***** válasza:
50%
19, majd ha a fiú apja ír ki kérdést, hogy hisztis és paranoiás a menyjelölt akkor az ő szempontját nézem. Itt a lányt zavarja apósjelölt érdekes hangneme, neki fáj ez a viselkedés. Az, hogy elvárja valaki, hogy tisztelettel beszéljenek vele minden csak nem szájaskodás. Az valami egész más. Amúgy érdekelne, mi változik szerinted attól, hogy összeházasodnak? Após attól a naptól másképp viselkedik? De nem ám. Nem szabad, hogy megszokássá váljon a gorombaság, azon már nem változtat senki. Az pedig, hogy ki lakik kinél semmiben nem befolyásolja a hangnemet. Arról nem beszélve, hogy nem két generációval ezelőtt élünk, ma már a kapcsolatok elég nagy részéből sosem lesz házasság, élettársként is le lehet élni egész életeket. Attól még ők is egy család. De ha sosem lesznek család "csak két ember aki együtt él", akkor is jár a tisztelet minden irányba. Ami ha semmiképp sem érkezik, meggondolandóvá teszi magát a kapcsolatot, ha a társ sem várja el a szülőtől, sőt, marhaságnak nevezi.
dec. 7. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!