Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Pàrom apja nem kedvel?

Pàrom apja nem kedvel?

Figyelt kérdés
Sokszor türelmetlen velem ,èrdekes hangnemet üt meg velem szemben.Ezek a megnyilvànulàsok vajon azt jelzik ,nem kedvel engem?Eddig olyan semmilyen volt velem szemben ,de most mintha kezdenê kimutatni a foga fehêrjêt.Pârom szerint marhasâg ,mert kedvel engem a csalàdhoz tartozom ,de szerintem az apja annyira ennek nem örül.Màst kêpzelhetett el a fia pârjakênt.Ma pl meghazudtolt engem.Megbeszêltünk egy időpontot egy ügy intêzêse szempontjâbòl ,ên tisztân emlèkszem milyen időpontra ,erre ma azzal jön,hogy dehogyis előbb volt megbeszêlve.Ùgy gondoltam râhagyom az ilyennek mindig igaza van.De ha ilyen lesz velem a tovâbbiakban, meg fogom kêrdezni ,hogy akkor most hânyadân âll velem.Itt a karâcsony ,ês nem fogom megjàtszani magam.

#hazugság #utálat #Gàzlàng
dec. 6. 11:32
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Bârmit teszek ,mintha nem lenne elêg jò neki.Akkor meg minek erőlködjek.
dec. 6. 11:34
 2/36 anonim ***** válasza:
93%
Ez alapján tényleg nem kedvel, de ezt csak ő tudja igazán.
dec. 6. 11:37
 3/36 A kérdező kommentje:
Exeim szüleivel sosem volt gond ,normàlisak voltak ,nemtudom mit vêtettem ellene.
dec. 6. 11:41
 4/36 A kérdező kommentje:
Azt nem fogom hagyni,hogy hülyênek nêzzen ,ês gâzlângozzon.Addig csűrje csavarja,amìg azt sem fogom tudni mit mondtam.Vagy vesszek össze vele,hogy ên tudom mit mondok,ês ne nêzzen hülyênek.
dec. 6. 11:43
 5/36 A kérdező kommentje:
Ùgy gondolom ,ha a sajât csalâdom nem beszêl ìgy velem,akkor egy idegen vêgkêpp legyen velem normàlis,ha ên megadom neki a tiszteletet.
dec. 6. 11:44
 6/36 anonim ***** válasza:
43%
Mit gondolsz mit jelent, hogy "nem ilyet" képzelt a fia mellé.
dec. 6. 11:45
 7/36 anonim ***** válasza:
94%

“Bârmit teszek ,mintha nem lenne elêg jò neki.Akkor meg minek erőlködjek.”

Tökéletesen leírtad magadnak a megoldást. Egyszer ugyan megpróbálhatod megbeszélni, de ne lepődj meg, ha nem kapsz egyenes választ.

dec. 6. 11:45
 8/36 anonim ***** válasza:
95%
Miért jársz hozzá? Nem kötelező, csak magadnak teszel jót vele.
dec. 6. 11:53
 9/36 A kérdező kommentje:
6.os ezt èn mondom,nyilvân nem mondja ki a szemembe.Nem jârok hozzâ ,ő jön,mert nâluk szoros csalàdi kötelêk van.
dec. 6. 12:19
 10/36 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy már demens és összekever időpontokat.
dec. 6. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!