Pàrom apja nem kedvel?
#22 jogilag nem vagytok egy család, ha tetszik, ha nem. Attól, hogy mosol rá, még nem vagy a család tagja jogilag. Aztán meg szerintük hogy van, az más kérdés. Lehet szóban egy család vagytok, de attól a valóságban nem így van. Mindegy, hogy mit csináltok egymással. Nem kell összeházasodni, azt csinálsz amit akarsz, de attól, hogy bejárónősködsz a fiára, nem leszel a felesége, ergo mind a ketten csak együtt éltek. Attól nem család.
Rendben van, álljon ki magáért, de én se örülnék, ha egy nap a fiam összeszedne egy tyúkot, aki azzal fog majd felvágni, hogy mos és takarít a fiam után, max adok neki pénzt a munkájáért, ha csak ennyit tud felmutatni. Aki idegesít minden percen, de muszáj elviselni, mert hát a szerelem óriási köztük, és ha nem, akkor elveszítem a fiamat.
Lehet a csajszi is megindokolja a viselkedést, és a párja azért nem fog kiállni mellette.
"Itt a karâcsony ,ês nem fogom megjàtszani magam." Ebből azt a következtetést vonom le, hogy szarod te le őket, nem tiszteled egy percet se, ha karácsony alkalmával hisztini akarsz. Mondhatsz bármit, ez mindent elárul.
Szülhet 50et is, papíron akkor sem lesztek egy család, ezt nem fogod fel. Ha majd a párod mondjuk eltávozik, úgy kerülsz majd az utcára, mint a pinty, ha a párod gyerekei ugy akarják, vagy a családja. Jogilag te egy senki vagy ott, fogd már fel. Hiába lesz egy focicsapatod akár, senkit nem fog érdekelni. A házasság tudod mennyi? 30 perc, plusz 2 ember, a tanúk. Nem kell hetes ünnepség se, de nem árt ha az megvan. Utána tényleg egy család vagytok. Jogilag és eszmeileg is. Csak ha valakinek ennek a kettőnek különbségét kell magyarázni, akkor értem, hogy párod apja miért türelmetlen veled.
26.
Teljesen elment a maradi, falusi, középkorban ragadt eszed.
A házasságnak csak jogi kontextusa van.
Elmondanám, hogy tanukkal bizonyítva az élettársi kapcsolatot, az anyám özvegyi nyugdíjra lett jogosult, az elhunyt élettársa után.
A bejegyzett élettársi kapcsolat, meg mindent visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!